Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Néha úgy érzem nem egy chartot nézünk. Napos ATR 65 forint körül van, az órás 20 forint körül, a tegnapi záróhoz képest -8 HUF (-0,36%), ma egy 26 forintos rangeben volt eddig az árfolyam,az OTP-t (+1,21%), Mastert (+3,77%), Buxot(+0,32%) akkor széttépik? Azt hiszem nem értelek, mire gondoltál? Vagy percest nézel? Mit értek félre? Hol hibázok?
Én is szeretem a hatit zárni aznap, de a nekem nem könnyű a daytrade. Sokszor illikvid, a spread legalább 50-70 pont és a kamat is teljesen kiszámíthatatlan. Nem is próbálok rájönni, hogy egy nap alatt hogyan tud a kamat +200 akár -100-ig változni, vagy fordítva. Most is az index +403 pont, a hati meg +160 pont.
Én is pozi nélkül várok hogy elinduljunk végre valamerre. A forint gyengülés rendkívül aggasztó, főleg a külföldi befektetőknek. Ebben a helyzetben nem is veszek fel pozit, ez egyenlőre lottó nekem.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már negyedik napja csak bukok, én úgye day tradelek, de ez a szöszmötölés nagyon viszi le a kis vagyonkámat:-( Lehet pihenem kéne, olyan rossz belépőket kapok el. Hogy csak na.
Kisebb tf-n nincs triggerem, bármit el tudok képzelni, akár egy lekört is. Sok a zaj a piacon, sok a fals mozgás, de momentum jelleggel. Most ilyen a piac, kicsit tágabban kell gondolkodni a stop helyszínekben.
Valószínűleg nem ugyanazt a setupot nézzük. Értem a megközelítésedet de a setupom most nem mutat arra a szintre (besülés), ettől függetlenül nem zárom ki, de ott már rossz az RR.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!