Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem kötekedésképpen, de a "beköszönő" kérdéseidet látva, ráadásul a piac jelenlegi helyzetét figyelembe véve részedről kissé meredeknek érzem ekkora pozi megnyitását. Talán indokolt lenne egy óvatosabb megközelítés. De lehet persze, hogy a te zsebedhez képest ez egy kellően óvatos poziméretezés:)
köszike tanácsod,de szerintem olyan jól csináltam,hogy nyitottam még 40 kontraktus eladást,így 60 db-bal 44.200-as átlaggal várom a további eseményeket
Én sem, meg is lepet, amikor hirtelen berántották a piacokat (forex - tipikus hírmozgás), utána láttam párhuzamosan OTP is bemozgott. FED szigorítás bejelentése lehetett a hír.
Hírre volt a beverés, egyszerre szakadt az OTP/Bux és az EURUSD is (usdjpy meg elszaladt), OTP short setup célárról fordult (m15). Ideges a piac, bármi lehet. CECE BÉT marginális szerepcsökkenés, ha valakik túlshortolták erre játszva, akkor visszafelé is csúnyán elsülhet, érdekes záró lesz az biztos. Határidős péntek is, ha jól tudom, külföldön pedig extra, most zárnak mindent, opció határidős stb. lehet vola az utolsó órában is, a zárót meg majd meglátjuk. Kamat közben már befordult, mínuszos. I like this Game!
Én még várom a long belépőt, nekem még egy kör le hiányzik, hogy tökéletes legyen. Persze, tökéletes a tőzsdén, mi??? :) BUX, OTP fordulni látszik a sáv tetejéről, MOL-ból, OTP-ből 1 kör nekem még szintén hiányzik lefele. H1-ben BUX, OTP is divergens több indikátor alapján, meglátjuk mire képesek.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!