Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
te mindig ügyes vagy!!!Tudod,te mindig nyersz,akár csak zeller !!Grat. Warren Buffett is veszít!! Ti mindig nyertek és foglak ajánlani a berkshire Hathaway!!Jó állás!!
100 év alatt, usa naposon volt 1db - nem én néztem végig, olvastam, talán Danericnél, szóval gondolom A számozás szubjektív, egy flat esetén nem korrekció jön, hanem beszakadás. Ha a feltételezett 3. fölé megy az ár, akkor az lehet egy megnyúló 3., lehet egy ed, vagy lehet benéztél valamit.
Ha végig követed a számozással a mozgást és kialakul a 3-as tető, akkor már tervezhetsz a korrekciókkal. Amint a 3-as pont fölé megy az ár, máris redukálódik a lehetőségek száma. Megnyúlt, tovahaladó flat, vagy szélesedő háromszögre, ha jól tudom.? Szerintem érdemes figyelmbe venni, mégha ritka is. Statisztikádban hány % eséllyel alakul ki?
Igen, elliotti értelemben ezek vannak. A magam részéről az utolsót nem számozom (szétnyíló, olyan ritka, h rosszul járunk vele, ha kereskedésben arra fogadunk)
Volt egy megingás napközben, ott zártam a tegnapi shortom 350-en. Aztán letört mint a bili füle, 290-en visszaszálltam. Csak lesz már végre olyan mozgás is, ami 1-2 napnál tovább tart.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!