Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Csak közvetve, az elnökükön keresztül. De nem hiszem, hogy még egyszer megválasztanák. Viszont most már jó lenne látni egy idősort arról, hogy a FED hány százalékot tulajdonol a tőzsdén jegyzett amerikai cégekből. Az amerikai kapitalizmus vége.
oh, még kiderül, hogy titkon 10 millát vártak, ezért a nagy öröm. Valamelyik nap Marketwatch-on volt egy cikk, abban 30millió munkahely megszűnést vártak- szektorokra lebontották. Nesze neked V alak. :)
USA-ban egyelőre örömködnek, gondolom annak, hogy csökken a cégek rövid távú költsége, illetve ez az adat erősítheti a mentőcsomag mielőbbi elfogadását.
A nagy buktákat nem szívesen írja senki. De vannak. Nekem rengeteg. Én 4 éve mindig nekiálltam short pozíciókat építgetni Buxban. Gondolhatotd milyen jól fialt. Szerencsére devizapiac kompenzált, az egyik devizapáron három éve egy az irány. Azt nagyjából fogtam. A saját elveket és stratégiát sajnos nem követtem, akkor most vastag plusszok lennének, de nehéz volt 46.000 felett 20-30 kontikat tartani rossz irányba. Éveken át.
Szerintem a nagy kép lefele mutat, amiben vannak ilyen felpattanások. Bár az OTP mai teljesítmény elég érdekes, az a papír támasztja az egész BUX-ot. Mindenhol mindenki más piros, pl. Erste -5,16% (na jó a Raiffeisen +1,06%). USA futik is kis pirosban, a kormányok ellőtték az első körös puskaport. Persze ki tudja, én nem értek a tőzsdéhez! :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!