Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
2015 ben itt hagytam hatit itt már nem volt jövőm. igen sokan úgy tettek mint én, kint folytatják. Kettő között ÉG és Föld a különbség akár a felülettel-költségekkel, likviditással. Akár éjjel nappal megy, én szoktam hajnal 1töl is kereskedni ha úgy adódik. Sorolhatnám. Engem Adrián késztetett hogy menjek ki ott többre megyek, megfogadtam, ott is csak indexekkel kereskedem, főleg DAX mivel abban van a nagyobb kihívás, adrenalin ami nekem kell. Néha BUX kispapírjait is megforgatom, csak hogy legyen itt is valami. Ennyi Próbáld ki magad 1x hogy működik kint.
én sem értem miért nincs forgalom a BUX hatin... Mindenki a DAX-ot SP-t nyomja? 1-1 darabos vételek eladások... Gyakorlatilag ha valaki 100-200 kontit akar zárni, akkor akár 500 ponttal is el tudná tolni a hatit... Ez kriminális.
Szerintem mostanában nem lesz. Komoly hozzáállásbeli változás kellene, hogy 500 darabokat tudjál kötni és nem a részedről. Egyszerűen nem elég széles a piac. Magas költség, alacsony likviditás, fakerekes rendszerek. Egyszerűen túl nagy a versenyelőnye a kinti szolgáltatóknak és folyamatosak a fejlesztések. De ezt te is látod. Nem nagyon emlékszem gondra az Activenál, itthon mindennaposak.
Szeretnék BUXhatira ra is visszajönni de csak akkor ha ilyen tételekkel tudok majd kereskedni mint régen, kint DAX-SP -NQ-DJ stb nincs plafon, max kinek a pénze szab határt.
Igen még Activon vagyok, chart néha elment mini 4 en, vagy nem engedett belépni, írta hogy próbáljam meg később, azóta törlöm minden nap így nincs gond vele. Monitorokon csak a chartokat nézem mit lépjek, mini4 en vagy telón meg kereskedek.
Active normálisan működik, szerintem azon nyomod a kinti piacokat, nem? A macen nincs semmi előzményadat, de ott is lehalt délelőtt 10 percenként, most fut. Netboom működik, csak nem voltak fent a villámban a keresett certik
Miután mindenki happy lett tegnap zártam a long okát. Maradék 26 long reggel repült és 45 shortokat belépett. Robotok úgy tolják a kereskedést, h kicsiknek nagyon fájjon. Majd, ha mindenki pánikba esik újra felrantjak a piacot.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!