Közben írtam Concord-nak. Válaszuk szerint már nem ők fogják elvégezni az elemzést. Ebből adódhat a csúszás. BÉT-ből kéne kitaposni szerintem hogy ki és mikor...
Én is márciusra emlékeztem. Eléggé kihalt itt minden, még a pár héttel ezelőtti mozgások sincsenek 1910-2000 között. Emlékszem 1600 körül is sokáig állt. Szerintem lesz vmi, aztán ugrik.
Arra a befektetesi szlra erkezik amelyiken az osztalekfizeto rv van. Ha TBSZen van akkor arra es a teljes osszeg, ha nem TBSZ akkor az osztalekadoval csokkentett osdzeg.
miert? igy nem volt tuti, hogy adnak... ha elobb szavazak meg mint a tul-i megfeleltetes napja, akkor sokkal nagyobb rally lett ... egyebkent tok jo, hogy megszavaztak es hogy nem esett be azota a resszveny arfolyama sem....jo ez igy....:)
Ha azt nézzük, hogy az alaptőke 2,5 milliárd forint, akkor kb. 650 millió forintig mehetnek el a vásárlással. Ez jelen árfolyam mellett kb. 340 ezer részvény. Hogy ebből hogyan lesz meg a SZIT-hez szükséges közkéz, azt nem tudom. szerintem előbb-utóbb rv.kibocsátásnak kell jönnie , másképp nem lesz SZIT
BIF tulajdonosok topikja