kimpaa, te milyen ralira gondolsz a konzumban? mert én semmilyenre, ma be sem álltam 3200 fölé venni, csak 3200 alá, igaz, nem kaptam a bif ma szebb volt, legalábbis zárásra, de ma is kaptam 720 darabot 1700,1710-en, de csak 220 darabot adtam 1800,1810-en, mert szerencsére sikerült egy elég lendületes futamot elkapnom nord-ban, így ma beértem azzal a nyereséggel és nem akartam elkótyavetyélni az összes bif-et
nem értek veletek egyet. 1700 ft os kitörési pontot nézzétek meg a charton,ma már másodszor tesztelte vissza,első pénteken volt. ma újra pattant róla ,szeerintem csúnya kirázás volt semmi más.
Pont az ML papírokra várok, mert rég volt rally bennük. Lassan valami hír kellene azokba is. Itt meg sajnos tolódott a Concorde elemzés március 31-ig, kivárják a jelentést
Hat persze,de ez a múlt het csüt,pentek valahogy gyilkosra sikeredett nekik,csütörtöki nap utan nem hiszem,hogy volt kisbüfi úgy,hogy ez lesz még 2000 ft alatt. Aztan 1700 alá is benéztünk háááát.....
Minden nap egy kicsivel pl 100Ft-tal zárna feljebb azzal gondolom mindenki elégedett lenne. Bár félő hogy addig más papír fog kicsit beindulni. ML fronton most mindenhol "nagy a csend"
Köszi gratis! Fhb val így is rendkívül türelmes voltál,reméljük itt is ott is nyerő lesz. Ma nap megnyugtató számomra 1700 as kitörési pont alá nem adták a bifet,úgyhogy valszeg kitörest visszateszteltették pénteken ami elég fájó volt itt mindenkinek.
Üdv. d_mode ! Az elmúlt csütörtöki napon igen eladtam (533 ajánlati ár helyett) a több mint egy tucat FHB-mat, egyszerűen "idegesített" a tőbb napja 741 en bent álló 104 ezer db-os pakk. Arra gondoltam ui. ha átszakítják akkor mégegyszer leszállunk 600-hoz közelre. Azóta a pakk egy részét az eladási áron visszavásároltam, az FHB továbbra is érdekel. A másik részből vettem 1800 átlagon BIF-et. Egyebekben gratulálok a közel jövőbeni örömteli családi eseményeknek
BIF tulajdonosok topikja