Idén az összforgalom 403K volt, 3550K kell a közkéz nővelésre. Ezt azért időben el kell kezdeni, mert brutál nagy mennyiséget kell eladniuk a forgalomhoz képest.
Egy speka összeszedi 1500-1800 között és beáll vele 2000-re, az nem lehet? Csak gondolkodom, nem tudom, remélem közkéz növelés. Csak nem értem, miért 2000-re, miért nem hagyja menni... Nyári pangásban nem tudná, az igaz, de most kicsit hagyni kéne menni a papírt és akkor folytatni szerintem, ha közkéz növelés. Vagy az van amit írtatok, h hülye volt a közkéz növelő bróker :)
Persze, nem kellene január közepén, de lehet valami oka van, hogy most...Pl. a nyári pangásban nagyon nehéz tételt eladni, évvégén pedig már nem akarják kockáztatni...De ha nem a közkéz növelése a cél, akkor mi lehet ez a nagy tétel...?
szerintem az is közkéz növelés, ha családon belül kis pakkokat lepasszolnak, csak 5% alatt legyen mindenki (de ezt Seismic írta régen, nem vagyok benne biztos csak egyetértek)
250k 1% kb ha jól emlékszem, ha 10% most a közkéz (amit nem tudunk) akkor az 3.750k, de ha a csütörtöki eladás is közkéz növelés volt, lehet már csak 3550k :)) de dec 31-ig kell, nem lenne muszáj január közepén....
BIF tulajdonosok topikja