Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Üljünk át mi is autóba, hogy jobb legyen a levegő? Robogó is termeli az oxigént...
Törölt felhasználó2022. 08. 16. 10:45
tömegközlekedés fejlesztése 1000 forintos benzin 1000 forintos parkolás a lakóknak is
parkolóházak építése és felszíni parkolás visszaszorítása dugódíj zöld rendszámos kedvezmények megszüntetése teljesítményadó sokszorosára emelése autóhoz jutás egyszeri költségeinek sokszorosára emelése fokozott rendőri jelenlét az utakon kerékpárutak bővítése erzsébet és petőfi hidak normálisan kerékpározhatóvá tétele https://mandiner.hu/cikk/20220811_bkk_bicikli_kerekpar_karacsony_gergely_budapest?
Horribile dictu lehetne egy csak gyalogos+kerékpáros híd is a lánchíd és az erzsébet híd közé. Mert az a nyomorult Karácsony nem volt képes kilobbizni, vagy nem is akarta(ilyen ostoba műemlékvédelmi okokra hivatkozva - mégis ki a lőtéri kutyát zavarna, ha picit is változtatnának az arányokon annak érdekében, hogy csökkenjen a közlekedők közötti konfliktusok lehetősége...), hogy a lánchídon is a járdán kelljen majd továbbra is tekerni, vagy küzdhetsz a nem kiszélesített úttesten az autók és a buszok között.
Én ott szoktam egyébként menni. Javaslom próbáld ki te is, és térjünk vissza a tapasztalatokra... De meg tudom érteni azokat is, akik ezt nem vállalják be...
Olvasgasd vissza a saját hozzászólásodat, papa: #308 lohran péntek, 12:14 Előzmény: #307 lohran #308 "A Finesz azért magabiztos. Rengeteg bűzös,szennyező autóipar annyi ejrút hoz amit el lehet tenni" Mi változott péntek óta, he?
Cicum, nem tudok mit tenni ha nem tudod a 16 m^2-t a 18 m^2-től megkülönböztetni. A másik pedig az, hogy ha penész lenne akkor már régen nem bírnám, mivel allergiás vagyok rá. Pince pedig van alattam, úgyhogy valamit nagyon mellé lőttél.
Több lesz az jövőre 12% Amúgy az új ikrekről is beszéltem. Külterületen max nyaralónak jó,addig elviselhető a szomszéd ugatása,viháncolása,autója,fingja
Másnak meg az a lényeg, hogy legyen egy kis saját kertje, legyen több zöld, ne üssék el a járdán a turistok biciklivel, ne lakjon fölötte senki, horribile dictu olyan legyen az utca, ahova ki mered engedni egyedül is a gyerekedet...
fölötte/alatta ne lakjon senki. az, hogy melletted lakik valaki falsíkon viszonylag sokféleképpen megoldható, hogy ne legyen zavaró, persze nem árt, ha "jól" van megtervezve az összenövés.
Mióta itt fórumozok ezt nem tudtam. Egész eddig arról írt, hogy otthon lakik és a 9. kerületből ment át a Naphegyre. Sokszor már azt sem lehet érteni amit ír, mert magával beszélget...
vannak elterelo sztorik, de ahogy en tudom, kb 30-40 ev kozotti egyedulallo ferfi. cime, telefonszama fent van ingatlan comon, en nem irom le. nagyon szereti a kommunista eletrformat, amiben sosem elt igazan. persze siman lehet, hogy tevedek es elhittem neki ezt a sztori vonalat :D
Szerintem a 30-40 év közötti férfi az a gyereke lesz, így Ő vígan élhetett a kommunizmusban. Nem hiszem el, hogy anélkül méltatná ennyire, hogy ne élt volna benne felnőtt fejjel...
ismeri a filmeket, zeneket, kulturat, vagyis hobbi. evekkel ezelott volt itt egy idosebb fazon, o ugratta ki a nyulat a bokorbol, Impu sosem elt abban a korban, mert kicsi gyerek volt meg. Talan a szulei meseltek, nosztalgiaztak neki sokat.
Vicces különben, hogy az egyik kiemelten kedvenc filmje, a hattyúdal idejében még 100.000 autó se volt. https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_hosszu/h_odme001.html Most pedig a kerékpárosokat kell okolni, hogy élhetetlen a belváros. Hát fura dolgok ezek nekem nagyon. :D
Szerintem nincs ezzel gond, a fidesz eppen ezt az aporodott urambatyam kommunista vilagot hozta vissza a horthysta nemzethy maszlaggal, akar bejohetett volna neki. De Impunak jo helyen van az igazsagerzete es hanyik ettol az egesztol. Kadar alatt tenyleg nem volt ilyen szintu lopas, pazarlas, azt meg kell hagyni.
Ismered az idevágó viccet. Mi a legnagyobb szemtelenség ? Valaki ablaka alá sza..ni. Mi az ennél nagyobb szemtelenség ? Bekopogni és wc papírt kerni. Nu a bringások ezt tették. Egy már már élhetetlen várost ,még élhetetlenebbé tették mert azt hitték - ostobán- ,hogy a jog kiharcolása javít a helyzeten
Megertem a frusztraciodat, szerintem se jo Bp bringa halozata, nekem nem hozta meg a kedvemet, hogy tekerjek. Az a baj, hogy az egesz varos lovas kocsikra lett kialakitva, aztan jott helyettuk nehany auto, buszok, addig nem is volt gond. De hogy az olcso benzinnel minden csalad 3 autot tart fent, parkolnak mindenhol, nem lehet toluk elferni, az az igazi problema. A belvarosba az ember szorakozni, pihenni, dolgozni jarjon gyalog, metroval, bicajjal. A kocsiknak a hungarian belul semmi keresnivalojuk. Behajtasi engedellyel meg lehetne oldani minden egyes autohoz kotott munkat, csaladi bevasarlast, rokkant nagymama szallitasat. A Naphegyen is tul sok az auto.
Én is írtam egy 15 pontos fejlesztési tervet, ami kb 1 az 1ben a sétáló budapest terve, kvázi lopott :D De az a nagy igazságérzetű impunál az a jó megoldás a problémára, hogy akkor hulljon a férgese alapon küldjük be a kevésbé gyakorlott bringásokat is az autópályaszintű forgalomba, vagy esetleg üljenek Ők is autóba, robogóra(egy részük még szennyezőbb minden tekintetben mint az autó). Épp azt keresgetem, hogy mennyiért tudsz állandó lakosként kedvezményesen parkolni a házad előtt, elfoglalva ezzel értékes közterületet.
Egyelőre nem akarom elhinni, hogy ez évi 1.000 HUF lenne, pedig minden jel arra utal... De b****suk a bringásokat, télleg!
Ausztriaban zold zonaban (nem kek zona Belvarosban!!) ez havi 10 euro allando lakcimmel, egyebkent havi 50 euro. HAVI! Nem eves. Siman kene egy ilyen meretu vilagvarosban mint Budapest havi 5000-er, eves 50 ezer. A retkes proli ketszer is meggondolna, hogy megeri-e neki.
5000 az magyar fizetesek mellett egesz magas lenne, de legalabb erezne a varoslako, hogy a kozterulet mindenkie, nem a lefingott H-Astrajanak kell foglalni
A csili vili X6-osnak se kell foglalni. Meg kell fizetni azt az árat, ami kb. megfelelhet a tényleges környezetterhelésnek, amit okoz. Parkolás díjban, teljesítményadóban, vagyonszerzéskor, stb...
Ez az egész felszíni parkolás a belvárosban egy erősen visszaszorítandó dolog, ezzel kell foglalkozni, és máris elférnének egymástól a különféle közlekedési módok...
Korda Gyuriék eladták az összegányolt villájukat. Rá köllött volna költeni 100 milliókat a taknyolt villara. Ösmertem a viii kerület vállalkozót aki 90 körül építette.
Ha beteszik a pénzt állampapírba havi 10 milcsi kamatyot kapnak. Abbúl mán él lehet vegetálni plusz az 1 milliárd tőke egy szar energiafaló ganyolmányért
Régen egyfajta vonzerőt jelentett a"Tűzijátékot az ablakából nézheti" szlogen Ez mára,számomra értelmét vesztette. mán vagy 20 éve nem érdekel egyáltalán és 10 éve kifejezetten károsnak tartom a kormány lopására jó
Ma voltam orvosnál. Miért adtak ezeknek ennyi pénzt ? Beképzelt,munkakerülő száz mellékállással. Sokkal jobb volt a régi rendszer aki akart adott. Most mi füzetjük ugyanazt triplán.
Külföldinek is drága a 300 eurós éjszaka tiborcka vityilloiban. 150 euróért 5 csillagosban szálltunk meg Karlovy Varyban. Azért az ott komolyabb minőség, mint itt valami hevesi, borsodi kastély szálló a semmi közepén
1 év alatt a sok ezer 15 millió alatti lakás élfogyott a paraszt és Finesz szövetség tobzodása következtében. Magos rezsit a kapzsi parasztnak jeligére a kiadóba
150 euró az min.60 ezerft. 2 fő 120. 5 nap seggletét és ugrott 1 havi munkadíj. Szépen kaszálnak a szállom. Irországban 200 euró is van. Agyrém tolvajoknak
Olvasok kommenteket mindenről ami az országot érinti. Van most is egy gátlástalan hatalmas réteg aki mindenáron felmenti a kormányt minden felelősség alól és aki ezt kritizálja annak kitekernék a nyakát. Ez egy fanatikus hit. Beteg
Ezek a hívök nem normálisak. Felesleges még beszélni is velük. Amolyan UFO lények
Törölt felhasználó2022. 08. 20. 08:21
Mi van akkor, ha ez a sok időjárás-anomália mesterséges? Sőt, én hajlok rá, hogy mesterséges. Szándékkal vagy véletlen, passz. Rengeteg országban dolgoznak olyan rendszerek, melyek vagy eloszlatják a felhőket vagy esőt generálhatnak. Ahogy olvasgattam a lényeg az, hogy a légkörbe milyen vegyi anyagot terítünk szét. Nos mi van akkor, hogy ha ezt direkte tervezetten teszik itt meg ott, hogy szándékosan legyen az, ami? Vagy mi van, ha az eszetlen ember össze-vissza országonként úgy csinálja, ahogy neki tetszik és azért van az, ami?
16 évesen az osztályfőnök felvetette a kollektív bünősséget,létezik ? Nem nagyon értettem. Ma értem. Igenis létezik. Lsd.Németország,lsd.Finesz szavazók. Minden az egyes emberek bűne,persze nem ugyanazzal a súllyal. Egy bolond vagy csoró nincs közelébe se a reális döntés lehetőségének
Egyik munkatársnőm vidékről jár be 300 nettót keres a négygyerekes anyák szja mentességével. Rendezett de szerény jövedelmű életét példázta a Gyurcsány rendszer és a mostani pl kedvezmény hangsúlyozásával. Akkor nehezebb volt című fejezet. Elégedetten támogatta a Finesz rendszert most is. Diplomás de kimondom buta ember,vallásosnak tűnik. Nu ezek is bűnösök
Az anomália nem mesterséges.Ha az emberi tevékenységet összességében nézzük,biztos van hatása az időjárásra.A FÖLD 4 milliárd éves,az emberi tevékenység jó esetben 300 ezer éve működik.Számottevő az utóbbi 100 évben.Átfogóan kell gondolkodni! A föld történetében az emberiség pont annyit jelent,mint hagya faxán a pattanás.Mondhatnám:Azt gondoljuk mi szartuk a spanyol viaszt ,de a valóságban csak a monogramunkat haraptuk bele.Nincs itt semmi látnivaló haladjunk tovább!!!!! ALKALMAZKODJUNK vagy KIPUSZTULUNK,mint sok élőlény amelyek erre képtelenek voltak,vagy lassan reagáltak. Az időjárást befolyásolni csak lokálisan nem számottevően vagyunk képesek .Nagy térségekre,földrészekre kiterjedően a mai tudomány állása szerint az ember nincs hatalmában sem elméleti sem technikai tudásnak.
"Az időjárást befolyásolni csak lokálisan nem számottevően vagyunk
képesek .Nagy térségekre,földrészekre kiterjedően a mai tudomány állása
szerint az ember nincs hatalmában sem elméleti sem technikai tudásnak." Amit te tudsz meg én az csak annyi, amit elolvashatsz a hírekben. Nem fogják az orrunkra kötni azt, hogy mit tudnak. De ennek ellenére is. "Nagy térségek és földrészek" mind-mind négyzetméterekből/négyzetkilométerekből állnak. Segítek: ha minden sok kis négyzetméteren/négyzetkilométeren elkezdem összefüggően alkalmazni a technológiát, akkor tudod mit kapunk? Bizony, nagy térséget meg földrészeket.
Egyébként a kísérleti atomrobbanások következményeit sem tudjuk. Lehet az miatt van, ami. Mert pár hülye idióta politikus meg hadvezér, pár száz ember a milliárdból úgy tartja jogosnak, hogy ilyen dolgokat megtehet. A kísérleti atomrobbantás emberiség illetve élet elleni bűncselekmény.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn