Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
ha megnézed a balcsi déli partját - bár 10 éve nem voltam - az utcákon a nyaralók között csodálatos gyepalkotó a tarack. bírja a szárazságot, autókat stb.
En meg nem teljesen:) Ez a gyep kerdes picit olyan, mint a beteges gyuras...folyamatosan nagyobb es nagyobb bicepszet akar az ember. Bar a nejem csak rohog mikor nekiesem:) Hadhazit idezve: “Minden ferfinek kell legalabb egy ertelmetlen hobbi, amire vagyonokat kolthet”
Akkor mea culpa! Nekem a tarack jelenik meg minden evben, felasni nem fogom, uj foldet nem hozatok, megtanultunk egyutt elni. Ha jo utemben megy a szelloztetes-felulvetes-inditozas, akkor az uj gyep eleg szepen vissza tudja szoritani. De mocsok egy noveny!
huh, én sem vagyok kutya a gyepápolásban, de ő nem én voltam. szerencsére már csak egy helyütt ismerek nálam muhart, ott mindig ilyenkor kigyepálom gyökereivel együtt, ahogy meglátom. a többit pedig egész évben kisásóval :) reménytelen. főleg h a gyerekek a télen kibringázták mindenhol a gyepet, már feladom.
Majd megveszik a koleszos fiuk holdudvarai, de abban egyezunk, hogy egyelore a kulfold keruli...viszont, ha csokken a sajat reszvenyek direkt mennyisege, az akar azt is jelentheti, hogy az alapkezelok akar tobbet is tudnak venni az indexalapokba.
ricsit nézem én is, de ott az ukrán helyzet komolyabb hatással bír, de lehet ma fordulós gyertya lesz. Mit ecsetelek, a füvet? három hete megcsináltam ezeket a munkákat, nagyon kora volt, barack úgy járt mint tavaly, a 3 szilvámnak meg a monilia fog betenni ebben a hideg esőben.
Valószínűleg igen, de nagyon nem tesz neki jót a politika...szerintem, ha itt jövőre váltás lest, akkor egy ideig hanyagolni fogják a magyar piacot, olyan káosz lesz...
Udv ujra a fedelzeten! Van, nem is keves:) Melle TUI visszaveve 4,35 - on es ma belecsiptem a Richterbe 8470-en. Megszelloztettem a gyepet, felulvetettem + indototragy...de a rohadt gazok azonnal megindultak, meg kezelhetoek. Te meg ecseteled oket?
Backtest és ami mögötte van