Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
:))) rendesek vagytok :) re olaj: még idén 500 lesz az a benzin idehaza szerintem....az arany nekem továbbra is kérdőjel... ha fújják még a techlufit az infla relációjában, akkor az arany addig háttérben lehet... ha nem kap büdösnagy pofont a tőzsde, akkor csak oldalazhat az arany, nem? majd ha megreccsen a tech... meg a bitcoin is. lehet hogy csak akkor jön el az arany ideje...hm?
Olajnak elhúzták a nótáját. Lest egy kis engedmény. Dollár viszont kezd bika lenni. Olajon amúgy ez a mai ,,véres" nap, hosszú charton egy légypiszok. :D
A ricsi shortjaim zárásánál új ath-t vizionáltam, de nem bízok magamban :D, szóval a biztonság kedvéért ma megint elkezdtem visszaépíteni a shortokat... Igazából bejelzett a rendszer, a nem tudok tovább a seggemen ülni indikátor. :D
Megérjük, hogy ilyen sorozat után pár forintot csökken végre a benzin a kutakon? :)
Amíg vágtáznak felfele a kamatok, addig Nasdaq gyenge marad. Ha viszont beindul az infláció, de a jegybankok nem lépnek semmit, akkor vissza fog találni a pénz a kockázatosabb részvényekbe, ez pedig lökést ad majd nasinak. Erre számítok...
Backtest és ami mögötte van