Topiknyitó: saru 2006. 10. 16. 22:55

az olaszliszkai eset  

a pár évvel korábbi fejér megyei eset után, most ismét meglincseltek a cigányok egy embert, ráadásul két gyermekének szeme láttára
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 19:15
#100
Egy radikális vélemény:

Beterelni őket egy szögesdróttal elkerített mezőre és dobni néhány napalmot nekik égi mannaként... mindenkinek jobb lenne.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 19:11
#99
mi az hogy többszöri visszaesõ

????????????

többször megölhet agyonverhet embereket???? többször lophat köpködhet többször rongáhat zúzhat ????

NEM

addig amig ebben a tetves ordszágban nem az lesz hogy megy az uccán...... kiasik z üres doboz a kezébõl.....megy az uccán rabol..... megy az uccán belédköt elveszi pénztárcád ruhád ( eBBÕÉ KURVA SOK VAN CSAK NEM MONDJÁK ÉS NEM JELENTIK BE!!!!) szal megy az uccán kirabol sarkon a hivatali személy gépfegyverrel és kész

. rabszállítóba be és takarodjon autópályát építeni reggel 4 töl este 10 ig amjd megtanulná az ország h mi a rend..........vagy a bányába 2 gépfegyveressel a háta mögött élete végéig nem visszaesõ meg tököm az ijen ijen geci marad........ bármijen program lesz a felzárkóztatásukra......
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 18:55
Előzmény: #96  Törölt felhasználó
#98
Uj Törvényt kellene hozni, hogy drasztikusan visszaesssen a cigány bunözés ,javaslatom:

1.
minden roma gyanusitottra mért buntetés alapbol 3x-os szorzót kapna.

2.
egyszeri visszaeső buntetési tétele min. 100 év.

2.
többszöri visszeső: golyó általi kötél.
BuySell 2006. 10. 17. 18:54
Előzmény: #96  Törölt felhasználó
#97
A körzeti megbízott mellett több járőrautó is a nap 24 órájában a faluban tartózkodik, a sajtóreferens szerint „az általános szituáció és a nyugalom biztosítása” miatt. A rendőrök azonban alaptalannak minősítették azokat az információkat, miszerint szkinhed csoportok bosszútámadásától kellene tartaniuk a helyi romáknak. Mintegy százan nem hittek a cáfolatnak, és elmenekültek – többen csónakkal átkelve a Bodrogon – a településről a szomszédos Vissbe, valamint egy elhagyatott téglagyár épületébe.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 18:50
Előzmény: #92  Törölt felhasználó
#96
Kekere, amit írsz, azt csak hangemberségnek fogom fel. Kiírtani? Ember tudod mit beszélsz? A jogállamban éppen az a lényeg, hogy ne úgy menjenek a dolgok, mint afrika leg elcseszettebb sarkaiban a tömegmészárlások a törzsi háborúkban. Inkább követeld a kemény vizsgálatot, valamennyi felelős elítélését, ami a lehető legsúlyosabb legyen (esetünkben mint írtam, akár a halálbüntetés, de min, életfogyt.). És követeld, hogy a rendőri erők kapjanak komolyabb lovét, felszerelést, és regulázzák meg az ilyen csőcseléket, amikor valóban van rá ok, jogalap, stb.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 18:44
#95
"bűncselekmény, nem cigány - nem cigány ügy. Nem jó összekeverni a kettőt.
(ha pl. a kocsiban egy roma ül, nyilván ugyanez a borzasztó vége a történetnek)
penznyelo "

Ezt nem gondolhatoid komolyan, ha igen akkor nem ismered őket. Tényleg kevesen ismerik sajnos.
A kép sötétebb mint ahogy azt néhányan szeretnék lefesteni.

A megoldás tehát az ,hogy pénzt utalunk a családnak?

Az olasz maffiát nem kell bemutatni senkinek valószínű, de ők nemzetiek voltak, nem olaszutálók.

nézzük az olasz maffiát chicagoban, mi vagyunk a niggerek, ez nem ijeszt meg senkit?

az ,hogy pár cigó, ne keressünk okokat, kekeckedik az emberrrel, az elmegy!?
nekem azt tanították a szüleim, hogy valakit nyakonszúrni az nem szép dolog, nekik meg azt ,hogy neked kell először szúrnod ,hogy életben maradj.

ha így foyltatódik ki fogunk halni mint az elszigetelt tájak őshonos állatai, mert nincs bennünk ami a túléléshez kell, viszont a betelepülőkben megvan.

szomorú historia ez.

nem vagyok rasszista, ismerek romákat és ismerek cigányokat is.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 18:41
Előzmény: #93  Törölt felhasználó
#94
A döbbenetet követően nekem is kinyílt a bicska a zsebemben. De: ha valami skinhead csapat leruccanna, és ártatlanokat is bántalmazna, teljesen ugyanazt tennék, mint az ottaniak. Ne gyűlölködjetek, azok, akiknek ehhez semmi köze nem volt, ezt egyszerűen nem érdemlik meg. Kicsit át kellene gondolni, hogy a délszláv háború, vagy az arab - izraeli konfliktus mivel jár, aztán rá kell jönni, hogy a szemet - szemért elve, a valamilyen ismérv szerint képzett csoportokon elkövetett bosszú (kollektív büntetés) nem járható út, nem megoldás semmire. (Ettől függetlenül habozás nélkül alárnék egy halálbüntetés visszaállítását szorgalmazó aláírásgyűjtő ívet.... )
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 18:29
#93
mi ez wazzeg ha nem roma ügy???????

ez roma ügy csak ki kellene mondani yíltan valakinek...

nem pedig a roma képviselő úr szavaival élni hogy idézem bűnügy,.,..........ezr roma ügy

és a társ hiáb alenne toleráns ha ők nem AKARNAK INTEGRÁLÓDNI nem akarnak EZ A BAJ...........

nyilván sok egyéb más tényező mellett de a legnagyobb baj aszándék hiánya

SZVSZ
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 18:27
Előzmény: #91  Törölt felhasználó
#92
A nyálcsorgató balliberális média ilyenkor mit szól a dolgokhoz? A rasszizmusról meg a diszkriminációról bezzeg tudnak írni. Az a baj, hogy az írogat, aki a budai villájában él, nem pedig köztük, rettegve a mindennapokban, mikor fenyegetik meg őt vagy gyerekét, mikor rabolják ki, mikor verik véresre.
A sok tetves ingyenélő cigányt le kellene mészárolni. Mi keményen dolgozunk, őket meg segélyezik a mi adónkból.
S az alanyi jogon járó segélyezés miatt minden még rosszabb lesz !
Azonnal aláírnám a halálbüntetés visszaállításáról szóló kérdőívet !
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 16:28
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
#91
penznyelo legalább tett valamit.
Emberségből kitűnő, bűnüldözésből és megelőzésből még magába kell szívnia egy kicsit de nem rossz. (nem bántásból írtam)
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 16:26
#90
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 16:23
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
#89
Alex!
Köszi!
Én nem akarok bántani senkit, anyám tisztességes embernek nevelt. Magam és családom védelméhez viszont jogom van. Ha már az Új Magyarország programjába nem fér bele az igazi magyar állampolgárok személyi és egyéb jogainak védelme. És e tekintetben kétség sem férhet hozzá, hogy maximálisan tenni is fogok. Tehát ha valamelyik cigány előre nem egyeztetett módon közelít meg engem, családomat vagy tulajdonomat, tudni fogom, hogy mi a dolgom.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 16:18
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
#88
és jelentkezzenek azok is akik hajlandóak lennének lemenni oda és kiirtani az ilyeneket, ne csak a szaros magyar foci miatt + orban cigány viktor seggnyalására mozduljanak meg végre emberek, hanem emiatt is. a 3 árván maradt gyereknek segítség az adomány de szerintem nem pótolja az apjukat és a két gyerek aki a kocsiban volt nehezen fogja feldolgozni a traumát és remélem fiúk voltak, akik néhány év múlva szemet szemért fogat fogért elvet követve elszámoltatják a niggereket.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 16:12
#87
link cikk végén:
"Nagykerekiben is volt hasonló eset

Az olaszliszkai sofőrveréshez hasonló, de szerencsésebben végződő eset történt egy hónapja a Hajdú-Bihar megyei Nagykerekiben, erősítette meg az MTI információját kedden Vezendi Jánosné rendőr százados.

Az eset szeptember közepén történt a település belterületén, amikor egy 17 éves helybeli lány kerékpárjával nem adta meg az elsőbbséget egy keresztezésben az odaérkező pótkocsis teherautónak, s a pótkocsi kerekének ütközött. A teherkocsi vezetője azonnal megállt, s telefonon hívta a mentőket és a rendőröket.

Időközben a helyszínre érkeztek az egyébként nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérülést szenvedett lány testvérei, akik nekiestek a sofőrnek és összeverték.

A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytat eljárást az elkövetők ellen."
saru 2006. 10. 17. 16:10
Előzmény: #83  Törölt felhasználó
#86
Én a magam részéről akkor kezdtem a cigányokra jobban odafigyelni, - ennek már jópár éve, - amikor cigányok a kerepesi úti temetőben a Batthyány mauzóleumot feldúlták és kirabolták !

Ekkor kezdtem azon gondolkodni, hogy miféle sehonnani emberek ezek, akik ilyet csinálnak és arra is vetemednek, hogy e szent helyeinket is meggyalázzák !

És azóta én is megvetem és útálom őket !
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 16:06
Előzmény: #84  Törölt felhasználó
#85
Gentlemanus

Kopaszmalacot legálisan lehet tartani csak sok időbe telik, még rendesen kineveled. Bárminemű eszközt tarthatsz magadnál csak az a lényeg, hogy ne találják meg nálad. Nagyon jó a zseblámpának álcázott sokkoló vagy a tükörtartónak használt vipera. Ha a rendőr megkérdezi, akkor ezzel vizsgálod át a kocsi alját. De nem elhanyagolható a 15 lövedék tárolására alkalmas éles pisztoly vagy 30 lövést 2,5 másodperc alatt leadó UZI. Kitűnő barnabőrű irtó.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 15:58
Előzmény: #63  Törölt felhasználó
#84
Pénznyelő, azért legyünk őszinték: mielőtt még tudtuk volna arészleteket, mindenki automatikusan arra gondolt, hogy "biztos agyonverték a cigányok". Én is! Itt a fórumozók között is. Ez nem véletlen.
Ha a kocsiban egy roma ült volna, és fehérek rohannak ki a házból, akkor NEM UGYANEZ történt volna.

És Bayer Zsoltnak abban valóban igaza van, ez számomra is kérdés, hogy nosza, akkor alkalmazza-e most a NBH a pár napja közzétett állásfoglalását, miszerint az erőszakos cselekmények békés szemlélője maga is bűnrészes, pszichikai bűnsegéd sőt felbujtó, aki ezért az elkövetőkhöz hasonlóan büntethető?

Még egyszer: nemcsak a cigányság hibás abban, hogy ott tartanak szocializációban és normafelfogásban, ahol tartanak. Az impotens, sőt kontraproduktív kormányzati intézkedések legalább annyira hibásak, sőt. Az alanyi jogon járó segélyezés pedig napról napra rontja a helyzetet.
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 15:57
Előzmény: #82  saru
#83
Barátaim!

Kaptam valahonnan ezeket a gondolatokat.
Én sem tudnám jobban megfogalmazni azt a bennem feszülő indulatokat, mely szétvet.

======================

NEM RASSZIZMUS, UTÁLAT!

Egy ismeretlen személy leírta egy helyen, hogy miért utálják a NEMCIGÁNYOK A CIGÁNYOKAT:


Utállak! Ez az ÉN véleményem.
Nem a bőröd színével van a bajom. Az életeddel.
Tele vannak veled a börtönök. Ellopod, amiért megdolgoztam.
Bántasz engem, bántod a gyermekemet. A feleségemet molesztálod.
Büdös, mosdatlan vagy.
Ha visszaütök, ha véleményt mondok, meghurcolnak. Benne leszek a tévében, hogy rasszista vagyok.
Pedig nem azt utálom, aminek születtél. Azt utálom, ami lett belőled.
Ha a vonaton mellém ülsz többedmagaddal, félelem és undor fog el.
Nem tudsz emberek közt viselkedni. Ha tudnál, lenne munkád is.
A jogaiddal tisztában vagy, de a nevedet nem tudod leírni.
Folyamatosan segítő jobbot nyújtunk neked, de kihasználsz. Csak a segélyt látod.
Nem is akarsz több lenni, mint ami vagy: Cigány.
Cigányból csak akkor lesz roma, ha meg tanul EMBERKÉNT ÉLNI!!!!
Van belőled néhány, akiknek sikerült. Mert ő is akarta.
Én őket hívom romának. És elismerem őket. És szívesen dolgozom velük.
De téged megvetlek. Azt akarom, hogy elmenj!


2006. október. 15-én ismét bizonyítottak a Cigányok.

======================
saru 2006. 10. 17. 15:52
Előzmény: #75  BuySell
#82
én is azt mondom a történtek után, hogy most már nincs tovább tolerancia!, egy emberéletnek nincs ára!, a magam területén megteszem amit szükségesnek látok . . .
Törölt felhasználó 2006. 10. 17. 15:44
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
#81
Sierra

Specko IC, CSAK romáknak.

Topik gazda

saru
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek