Csak tudnám hogy mire vár székely úr? mert ha arra jön valaki és megveszi a 30millió db papírját, akkor most szólok hogy feleslegesen vár, mert itt csak eladók vannak.
Így akarják ,hogy a Magyar tőzsde vonzó legyen??? Ilyen megmozdulásokat csinálnak,hogy húzzuk le a jó népet,ember nem lesz aki ide pénzt fog hozni. Ez is olyan mint a FOREX kereskedés ,mikor olvasom meg hívtak onnan,és mondja nekem az illető,hogy befektetők 70% veszteséges,mondom magamba miért, maradék 30% lehúzza :) Minek oda tenni pénzt ahol tudom ,hogy elégetem. Itt is kusba van a cég körül mindenki,szép tápos szöveggel meg et(tük)tem,árfolyam 10 év múlva is 100 lesz. Sokan megbánták velem együtt,hogy ebbe a retek cégbe pénzt tettek.
Aktualis az igaz,hogy megszunt az elsobbsegi viszont azt mondtak,ha az osztalek utan jaro kp-t visszajuttatja a cegnek akkor az ossegnek megfelelo reszvenyt kap cserebe. Mine alacsonyabb az arfolyam Veres ur annal tob reszvenyt fog kapni. Azert mondom ez a ketto "fek" van jelenleg ami az arfolyamot befolyasolja.Emlekszunk meg Szekely 165ft ur email-ben irt valaszara. "rovidtavu penzpiaci erdekek" Ezt mar regota mondom,hogy ameddig a fent emlitett tranzakciok nem zarulnak le emelkedes nem lesz.
Mivel az elsőbbségi részvény megszűnt így ez a téma nem aktuális, mert ha ő kap osztalékot akkor mi is kapunk, ha meg részvényeket kapna akkor nekünk is kapni kéne:-)))))) Szerintem nem lesz osztalék meg osztalék részvények sem lesznek, inkább azt gondolom hogy nagyobb apport lesz:-))
AutoWallis Nyrt+topic