Javitson ki majd tapasztaltabb kolléga, de nem hinném, hogy a részvény sortolását cégenként lehet igényelni, vagy lemondani, ezt BET döntésnek gondolom.
azért ne lepődjünk meg, ha nem lesz kilövés. Durván eltűnt a bizalom, néz mindenki egymásra az asztal körül, hogy akkor ki kezdje. Ha nem löki meg az autowallis, akkor lehet még itt fogunk pislogni egymásra köv héten is. Új befektető nem fog belevenni a stratégia ismerete nélkül, kisbefektetők komolyabban megint nem (hooogyisne), spekák talán. Kell neki párszázK vétel szépen 2 forintonként elosztva és indulunk is apuka.
Tudod a tegnapi hír után, min 2 - 3%-os emelkedést gondoltam. Nem is értettem, miért siettették a tőzsdére jutást. Kommunikáció szerint a cég tőkeerős. Értem én, a legolcsóbb forráshoz jutás, de, miért kellet ehhez mást helyzetbe hozni. Gerinctelen, mocskos terv volt a kisbüfik hátán tőkéhez juttatni mást. De, ha már megtörtént, a saját befektetőikre is figyelni kellene. Kérniük kellene a tőkeáttételes short tiltását. Ha az nem lesz előremutató, fajsúlyos hírekkel alátámasztva, le se írom, mit gondolok. Sajnos lépéskényszerben vannak. Hogy fel akarják - e ismerni a szitut, ez a kérdés! Régóta papír nélkül, de drukkolok Nektek.
Van valaki, aki abból keres pénzt, hogy az autowallist egész napos megfeszített munkával 124-ről 123-ra vigye? Na az egy igazi ba....sz :-))))) Ezek a jóemberek már semmit nem csinálnak, maguknak adnak el egész nap (-500/+500), meg csőszként őrzik a részvényt, nehogy valaki komolyabban belevegyen és meginduljon. Remélem legalább robot végzi, mert ezért a melóért munkadíjat nem adnék.
AutoWallis Nyrt+topic