Az elmúlt héten írtam hogy eladtam az összes papíromat 148-on mert hamarosan nagy esés jön. Nem örülök annak hogy igazam lett. Alaposan ki kell esnie magukat a piacoknak hogy megint lehessen hosszú távon emelkedni. Szerintem kb még - 20% jöhet novemberig de ne legyen igazam.
Érdekes 😂Annak idején te ajánlhat rad az Alteot.. még se vettél pedig mondtam : ( miután meggyőztetek) - Altea nyomda , még mindig… Én vettem wallist de hosszabb távra .. orbitális véleménye meglepne hogy idénre ennyi volt..😂Miért nem Telekomba mész? Még mindig jobb a MOLnál…
Teljesen igazad van itt a kivárás meghozhatja a várt profitot.Én viszont nagyobb esélyt látok arra hogy előbb lesz egy komoly korrekció a tőzsdéken.de ez csak megérzés, spekuláció.Ennek fényében adtam el az összes részvényemet.Túl régen van már bikapiac sztm nagyon érik a korrekció.Ha tévedtem amikor megindul visszaveszem akár magasabb árfolyamon is.
Amit írsz az AutoWallisról, az 10 hónap oldalazást jelentene, ami alsó hangon is szokatlan lenne. De nekem az sem lenne gond, véleményem szerint ez egy 1-2 évre ráülős részvény, tipikus befektetés. Én veszegetem, talán a legalulértékeltebb részvény most a BÉT-en.
Szia! Osztom a véleményed az Autowallis-al kapcsolatban. Szerintem idén már nem fog menni sőt ha a nemzetközi hangulat negatívra fordul akkor jelentős esést vizionálok persze ez nem csak erre a papírra érvényes. Úgy látom hogy a tőzsdék már túl vannak húzva és ha ugyan a magyar részvények alulértékeltek is a korrekcióból nem maradnak ki. Ennek megfelelően tegnap 148- on eladtam 40000 darabot vagyis az összeset és inkább kivárok merre indul ősszel a piac. Aki tartja annak sok sikert és kitartást.
AutoWallis Nyrt+topic