így működik most a Bét ez van, egy szabály létezik: Aki Ner az Nyer! Futur elnöki posztját most adták át egy neresnek, de ez nem csak a ner hype miatt van így hanem ugye ők mesterségesen felfújják az árfolyamot a papírjaikban és rv-kért cserébe vesznek jó kis cégeket, itt pedig a kedves tulajok shortolással keresnek maguknak sajnos
Én még ilyet nem láttam (illetve csak ilyet látok mostanság!) . Egy kis f@sz cég jövőbeni elképzeléssel - amiből még bármi lehet, de lehet, hogy semmi - benyög valamit és spekák veszik mint állat. A normál, profitot termelő cégek senkit, ismétlem senkit nem érdekelnek! Komolyan mondom ez elképesztő, hányingerkeltő!
Ja, szóltál és meg is kaptad pacitól és a többiektől :DD 133 az árfolyam, ami kb. semmit nem jelent, max egy újabb tömést a 120-as átlag előtt. Itt már semmiben nem lehet bízni ezeken a szinteken, egy ilyen pár huf-os újabb szop@tásban, meg pláne.. Egy füge az is csak a "talán" kategória lehetne.. re. valóság
ha egy év nem is, de sztem hosszú hónapok, amíg észhez tér a stájsz.. év végére normalizálódhat, nagyon talán, addig fókusz máson, szerencsére bőven van mi termeljen ;)
AutoWallis Nyrt.