Ebben igazad van. De ez még új részvény. Még lehetnek hírek, igazgatósági tag változások. Még jöhet olyan hír, ami a árbevételeket és a profitot növelni tudja. Korai még ezt temetni. szvsz.
Napos chart reggel szepen letettek fibo 0.786 (125.40)ft-ig a stoch indikator is az also vonalrol fordult.Egyelore ez az allas a folytatast szerintem senki nem tudja max a shortos csapat es a Wallis. https://www.tradingview.com/x/51V1N67b
Így van nem kell a korrektséget ezekben keresni. Felesleges. Ha érdekükben áll, úgy felhúzzák mint most a Futurt, vagy ezt februárban... Csak türelem kell hozzá. Ha az nincs, akkor jobb dobni és megpróbálni máshol visszahozni.
Főleg az elmúlt két évben felkapott részvényekre gondolok... Egyébként az sem normális (nem korrekt kereskedés) szerintem hogy egy árfolyam pár hét alatt 5-10x.
korrekt kereskedésnek? A bluechipeken kívül nem nagyon van a BÉTen korrekt kereskededés. Szerintem 70%-ban nem korrektek a kispapírok kereskedése. Nem akarok példálózni, tud mindenki ilyet szerintem...
Ne haragudj, de ebben nem értek egyet. Nézzük csak a mai menüt a Futuraqua-t. 2018 januárban felrántották 100ig. 2018 májusban már 44 is volt! Decemberben még lentebb Ott is ülhetnek jócskán bukóban, akik alig várják a kiolvadást. Itt is ugyan ezt gondolom, hogy lesz fordulat. lehet kell rá várni őszig, de lesz...
Delelotti eladasok a 130ft-os szint letorese miatt is voltak tozsde psyho......nem csodalkozom egyebkent.Ram nem lehet mondani,hogy nem voltam optimista mert nagyon hittem ebben a storyban. Viszont ami kb Febr 11-ota itt folyik az nagyon nem mondhato korrekt kereskedesnek es sokan eldobaljak emiatt. Persze ez is ertheto mert nem latszik a fordulat.
AutoWallis Nyrt.