Ez is igaz split elott 250ft-300ft-ig vartam es benne is volt a tobbit meg mar tudjuk. Gondolom nem azert ment olyan forgalmakkal mert csak en vartam oda.
át kell menni futurba szvsz ott vissza lehet keresni a pénzt oda most szállt be a NER, és élelmiszeripari céget akarnak venni azaz ahogy a többi NERES papírba felfogják vinni az árfolyamot nagyon, hogy azzal fizessenek
Bocs de Te meg itt toltad a hype ot! Percenként chartok meg eredmények! 200 tól lefelé folyamtosan toltad 170 nél már úgy állitottad be hogy ultra akciós és eleget korrigált. Szóval a hypot csak óvatosan!!
az utolsó 2 kereskedelmi napon nem volt meg a szokásos napi 3 % minusz , lennt már irtam , hogy befogják hozni a lemaradást a sortos fiúk , az 9 % minusz lenne mára ----- ne legyen igazam.
Nem tudom mit futtatja itt persze az az erdeke itt dobjuk es menjunk oda.Aztan jol kitomnek volt ott mar hasonlo hype meg gyuripapa tolta aztan azota se olvadtak ki mert jol beragadt mindenki.
Én meg azt gondolom sőt tudom, hogy nem olvastad vissza a fórumot és baromágokat írsz(nem elöszőr és nem is utoljára). Rodoszi kolosszus méretű hangember vagy aki kicsit frusztrált is mert az elmúlt években nem igazán sikerült papírba megfelelő árfolyamnál beszállnia. De erről nem a papírok tehetnek :-) Neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy amennyiben annyira zavar , hogy mi történik itt és szeretnéd megkérdezni a menedzsmentet ennek okáról akkor emeld fel a segged és menj el a kgy-re Esetleg nézz bele a részvénykönyvbe és sokkal okosabb leszel :-) Komolyan mondom, hogy megdöbbentő, hogy azokat fikázzák akik elmentek a kgy-re. Mondjuk annyira nem is meglepő ha azt is figyelembe vesszük hogy Magyarországon élünk. Levontam a tanulságot és arra jutottam, hogy ide én többet nem írok de még csak nem is olvasom azt a fórumot. Állítom, hogy a sok megmondó ember közül nekem van a legkevesebb részvényem(már) mégis vettem a fáradtságot és elmentet a kgy-re sőt arra is vetemedtem, hogy kellemetlen kérdéseket tegyek fel a menedzsmentnek. További jó okoskodást kívánok néked! A hozzád hasonló megmondó emberek halmazába tartozó emberkék kivételével a többieknek sok sikert és minimum 200 forintos árfolyamot kívánok.
AutoWallis Nyrt.