Pedig én értem a viccet és szeretem is! :-) Egyébként igazad van mert nem jó helyre ment a pofon most részemről!Béka kolléga csinos pofikáján jobban mutatna :-) Már a regisztrációnál kínálgatták a a portékát(süti, ücsi,stb) Udvarias népek ezek de más jót nem tudok elmondani a menedzsmentről :-)
Kis tokevel talan megprobalhatod de itt egyelore nem latszik a fordulat es a shortosok ratettek a kezuket a reszvenyre. A tulajdonos meg nem erdekelt az emelkedesben a menedzsmentrol meg inkabb nem mondok semmit. Pozitiv voltam meg split elott de azota sokminden valtozott es negativ iranyba sajnos.
Varj meg vele, nemclatszik egyenlore a godor alja. Mondjuk a jelen arfolyamrol mar sokat nem lehet bukni(-10% azert meg siman benne van), es valszeg ide meg visszajon hamar, szoval sokat nem kockaztatsz. Ha most jonnek ide, akkor azert ketszer meggondolnam belevegyek-e vagy sem. Nagyot nem fogsz rajta szakitani meg hosszutavon(1-2ev) sem, ez mar jol latszik.
Sztem a portfoliot a helyen kell kezelni:). Az egyik legnagyobb gazd portal akinek azert az objektivitasnal lehet fontosabbak a hirdetok, azt gondolom sok a “tamogatott” tartalom es itt a forumon sokan azt irjak, hogy a PF-es csapat azert aktivan kereskedik is:). A wallis sotet lo volt nagy varakozasokkal, azert meg emlekszem sokan itt 5-600 Ft-os rv arakrol beszeltek akik mar reg tovabballtak vagy korusban sz....k most. Sztem elobb-utobb meg fogja talalni a maga helyet, en azt gondolom aki tudja tartani hosszabb tavon jol fog jarni, persze ez nem lesz soha egy set-est ami par honap alatt sokszorozik, csak tudj idoben kiszallni...
Ez nezopont kerdese, a PF nyilvan ugy nezi, ahogy fizetnek nekik erte. A 17% nem hazugsag... mondjuk azota tortent egysmas de az csak egy gullamzo tozsdei hangulat eredmenye. Most hogy mar mindenki nyugodt a reszveny is sokkal kiszamithatobb lett, nemde?
Majd nezd meg a Wing Bet bejelenteset, hogy kitől vette meg egy ingatlankezelőcég tulajdonrészét, és ki a cég vezetője. Senki nem állította az Akko tulajok között, hogy tuzira oda megy a Wing, de az biztos, hogy ÁGy aki a Wallis Alterába költözését levezényelte, most az Akkóban szorgoskodik :)
AutoWallis Nyrt.