Wallisnak jo amennyiben apportalnak mert tobb reszvenyt kapnak.Mondjuk szerintem mar nem igazan kellene novelni a reszvenyszamot mert ami van az is sok. Egyebkent nem lenne itt gond,ha minimum 170ft korul lenne az arfolyam es normalis kereskedes lenne. Azon a szinten lehetne benne mozgas az meg jot is tenne a papirnak. Viszont ami itt megy az mar a totalis bizalomveszteshez vezet es ez nem hiszem,hogy kifizetodo lesz a jovoben.
Szerintem nincsen szegyenerzetuk mert jol kerestek az Adamosi fele bulin.Majd azt mondjak,hogy speka felhuzas volt a 266ft-os ATH es a split elotti szinten vagyunk,szoval ok arrol nem tehetnek stb.......
Aki megy a közgyülésre, meg kérdezhetné pimasz módon, hogy agynak megvannak-e még a részvényei továbbá javaslom, hogy itt a fórumon összegyűjthetnénk néhány igen kellemetlen sarokba szorító kérdést és valaki aki nyugodt higgadt természetű képviselhetne minket kisbüfiket. Már az elöbb írtam tisztában vagyok vele hogy minket kisbüfiket lenéznek és megvetnek de legalább közgyülés alatt szégyenkezzenek és nyeljenek nagyokat érezzék egy kicsit a súlyát hogy dilettáns ténykedésükkel talán milliárd forintokat égettek el eddig.
Feel, ő akar veled találkozni, de én a helyedbe nem akarnék mert előre látom, mosolyogni fog és közben hazudik majd. Aw nem azért jött a tőzsdére, hogy pénzt hozzon, hanem hogy pénzt vigyen. Hozza a részvényeit eladja nekünk, mi megvesszük és bukunk. Ezért sajnos részükről szerintem semmilyen árfolyamkarbantartásra nem számíthatunk. Azt meg már megszokhattuk, hogy a kereskedés végére lenyomják az árat. Én is azt gondoltam, hogy Aw jó sztori lehet, de gondoskodtak arról, hogy ne az legyen, legalább is nekünk ne. Egyébként a többi részvénynél is azt látom, kivéve a 4 bluet, hogy szétmanipulálják az árfolyamot továbbá, hogy megvetik és lenézik a kisbüfiket, sokszor arcátlan és pimasz módón hiszen semmilyen következménnyel nem kell számolniuk.
Szép nyugodt kellemes hangulatú hallgatás lesz! Pogácsa víz és el lehet sétálni! Eddig se érdekelte őket hogy hazudtak majd pont a közgyűlésen mondanak igazat! Komolyan hisztek még nekik??
Tisztelt Uram! Nagyon szépen köszönöm a levelét és az észrevételeit.Bízom benne, hogy személyesen is tudunk találkozni az éves rendes közgyűlésünkön. (2019.04.30. 10.00 órától, Bank Center irodaház Bp. V. ker. Szabadság tér 7.)A közgyűlésen a napirend végén az egyebek napirendi pont során lehetőség lesz arra, hogy az igazgatóság és a menedzsment válaszoljon a Tisztelt Részvényesek napirendi pontokhoz közvetlenül nem kapcsolódó kérdéseire is. Tisztelettel: Székely Gáborbefektetési igazgató
Az a durva hogy én anno totál veszteséges, eladósodott céggel éltem ezt meg és hat év után ültem ki a nyerőt, ami végül nem is volt kis nyereség. Ennél a cégnél van nyereség, ebitda is kb nem rossz, de persze lehetne jobb is. Ami hitelük van az készlet finanszírozás és kereszt ügylet. Csak kamillázok mi megy itt... Közben terjeszkednek is, hát tényleg nem tudom mi lesz, a Stochastic legyen velünk! ;-)
AutoWallis Nyrt.