Pontosan ezt felesleges Wabihoz hasonlitani itt van tartalek sot mint mondtam holding is lehet a kesobbiekben ott van a Wing-Graboplast-Praktiker stb.........mindegyik full nyereseges a Praktikerbol is egy penztermelo ceget csinaltak.
Siman megindulhat felfele is,ha ugyakarjak es jon valami utos hir.Idovel megtudjuk,velemenyem szerint itt valami keszul ezt a kereskedest ebben a formaban mar sokaig nem lehet csinalni.
Waberers teljesen más történet. Veszteséges és nyakig ül a hitelben amit ki sem tud termelni. Itt nagy előny, hogy egy tőkeerős cégcsoport áll az AW mögött. Wabi ott áll letolt gatyával.
Tudom, hogy nem csak részvénykibocsátással lesznek akvik de lesznek olyanok is amik igen. 23 milliárdos tőkeemelést terveznek... Az nagyon jó, hogy nincsenek időbeli elképzeléseik :-) Milyen elképzeléseik vannak? Majd a stratégiából kiderül..... Részvénytranzakció is fasza dolog egyébként.... Konzumnál és Opusnál is saját tőke növekedéssével járt a részvénykibocsátás de ez csak akkor üzlet a befektetőknek ha jó áron hozzák be a cuccost. Csak olyan dolgot hoznak be amit be is tudnak árazni. Ezért lesz szerintem minimum másfél évig az autómegosztó is a nyrt-n kivül. Wallis Kerepest betudnák árazni, hiszen ezer éve az övék és ismerik a számokat.
Nem fogják nekünk megmondani, mi folyik a háttérben, mert ha tudnánk, akkor ők nem tudnák megcsinálni amit elterveztek. Majd egyszer talán megtudhatjuk az igazságot, vagy nem tudhatjuk meg.
Ha 80 forinton emelnének tőkét akkor azt tanácsolom mindenkinek, hogy évekig ne nézzen a részvény környékére sem. Éves jelentés előtt tippeltem egy olyat, hogy öt év múlva 380-400 milla részvény lehet(mint legrosszabb forgatókönyv) és akkor kaptam is érte.... 23 milliárdos tőkeemelést fogadtak el a következő öt évre. Gondold el, hogy ennek csak egy részét 80 forinton hajtanák végre...brrrrrrr . Természetesen nem csak részvény nyomtatással lehet tőkét emelni. Kizártnak tartom, hogy 140- 150 forint alatt emelnének tőkét mert ha megteszik akkor mehetnek is a pics@ba. 160 forintnál írtam, hogy én elégedett lennék ha azon az árfolyamon emelnének tőkét. Mennyi most a 30 napos forgalommal súlyozott átlaga? Mondjuk lényegtelen mert véleményem szerint a Wallis Kerepest hozzák be először de azt sem holnap. Jövőre itt lesz az szinte 100%.
Ha 80 forinton emelnének tőkét akkor azt tanácsolom mindenkinek, hogy évekig ne nézzen a részvény környékére sem. Éves jelentés előtt tippeltem egy olyat, hogy öt év múlva 380-400 milla részvény lehet(mint legrosszabb forgatókönyv) és akkor kaptam is érte.... 23 milliárdos tőkeemelést fogadtak el a következő öt évre. Gondold el, hogy ennek csak egy részét 80 forinton hajtanák végre...brrrrrrr . Természetesen nem csak részvény nyomtatással lehet tőkét emelni. Kizártnak tartom, hogy 140- 150 forint alatt emelnének tőkét mert ha megteszik akkor mehetnek is a pics@ba. 160 forintnál írtam, hogy én elégedett lennék ha azon az árfolyamon emelnének tőkét. Mennyi most a 30 napos forgalommal súlyozott átlaga? Mondjuk lényegtelen mert véleményem szerint a Wallis Kerepest hozzák be először de azt sem holnap. Jövőre itt lesz az szinte 100%.
A növekedést, esetleges akvizíciókat milyen módon kívánják finanszírozni? Elképzelhető új részvények kibocsátása, esetleg kötvénykibocsátás? Van erre vonatkozó konkrét időbeli tervük? Igen, elképzelhető az új részvények kibocsátása is, amennyiben az a saját tőke növekedésével jár együtt és a részvényesi érdek úgy kívánja, de konkrét időbeli elképzeléseink még nincsenek. Fontos ugyanakkor, hogy az akvizíciók nem csak részvénykibocsátással, vagy részvénytranzakcióval valósulhatnak meg.
AutoWallis Nyrt.