vagy felnyomja az értéktelen 10 forintos Est lufit 3000 , ahogy a tisztelt fórumos kollega irja alant a lufiba , személyesen nem tartom kizártnak 50 ---- 3000 ,
Itt a BÉT -en megtudják csinálni , mind1 , mennyit ér a RV. leba...a az árfolyamot ameddig akarja , van nekik korlátlan milliárdja nekik amit össze... keresett . Ne legyen igazam ...
nincs irányváltás , de ha olyan le irányba 270 röl a felére esik ... , 2 hónapon belül , lenyomják fast minden kereskedelmi napon átlagosan 3 % --- , lehet irni ide, oda --- oda Székely vagy másnak , addig fog tovább (sajnos )lassan átlagosan lassan napi kb 2,5 -- 4,5 % , sajnos ennyit ér a RV a befektetök szerint , ---- ne legyen igazam ---- ....
Már többen leírták, pld NyeretlenKetevesis, és egyetértek vele, hogy a két cég, teljesen külön történet. Volt egy kollégám, Wab-nél is dolgozott, kb egy éve mondta amikor a Wab kb. 4000 Ft volt, hogy a cég egy csődtömeg kifizethetetlen adósság halmazzal a csőd szélén áll, ő tulajdonképpen arra számított akkor, hogy a cégnek vége. Nos te hol látsz ilyet Aw-nál? Lehet, hogy most alacsony a részvényár, lehet, hogy csak tényleg ennyit ér, de szerintem a cég jól működik. Ami gond az a manipuláció és sumákság de még csak egy lapon se említsd Wab-el az Aw-t mert ez nem fair.
Aki beveszi annak egészségére :-) Kényes kérdésekre egészen biztosan nem kap senki sem érdemi választ. Székely úr nem fog őszinteségi rohamot kapni amit meg is értek :-) Ott leszünk, figyelünk ... ha van rá mód akkor közvetítjük a kisbüfik többségének véleményét amit Székely úr ugyan ismer de nem mindenki. Ez lesz az első és egyben utolsó alkalom, hogy az AW közgyűlésén megjelenek. Mindent számításba véve is az első alkalom lesz :-)
Nem hinném hogy kényes kérdésekre érdemi választ kaptok majd. Alig lesz idő kérdezni és úgy gondolom mindenki kúltúráltan nyugisan ücsörög és beveszi azt a sok maszlagot és hazugságot amivel a közgyűlésre készülnek!
Hát igen! Nálad jobban kevesen tudják, hogy nem éppen a higgadtság a legfőbb erényem :-) Ezért meg is kérnélek ha eljön az idő akkor Te kérdezz és oszd meg gondolataid a nagyérdeművel(és Székely úrral is :-) Úgy is tudod, hogy egy percnél tovább nem bírom és becsatlakozom :-)
Megeloztel, pont most akartam irni, hogy en tutti ott leszek es tudok olyanrol, aki szinten tiszteletet teszi...mondjuk a hidegverusegerol nem vagyok meggyozodve :)
Jelenleg nem igazán érdekel a papír(még fog:-) de ott leszek és tudomásom szerint más kisbüfik is lesznek. Egészen pontosan három emberről tudok . Remélem, hogy ennél azért jóval több kisbüfi teszi tiszteletét ezen a jeles eseményen.
Egyetértek veled. Nem tudjuk pontosan mi megy a háttérbe. ML-t, meg JG-t sem érdekelte sose, hogy hol tart az árfolyam, meg hogy van-e bizalom vagy sem. Ők jól kerestek az üzleten és ez volt a fontos. Én azt gondoltam, hogy az Aw egy kicsit más lesz, de eddig sajnos ugyanazt tapasztalom mint ott. Bár lehet, hogy most túl sötéten látjuk a dolgokat, és hamarosan fordul az árfolyam. Ezt csak ők tudhatják. Viszont egyetértek feel-el, hogy ezt a mókát már sokáig nem lehet folytatni így.
Speka felhúzás volt igen, de az a kérdés, hogy ki húzta fel ennyire és miért? Felhúzhatták volna a kisbűfik is, csak hogy nekik nem volt ennyi pénzük. Napi 800, 1600 millió forintjuk nincsen mert ilyen forgalmak voltak. Nos maradnak még a bróker cégek, akik rávethették magukat a régi-új részvényre, azt gondolva, hogy nagyot kaszálhatnak. Én ezt a verziót kizárnám ebben a formában, mert ennyi pénzt nem hiszem, hogy kockáztattak volna, itt biztosra kellett menni. Lehetett a tulaj, vagy tulajok. 132 Ft a részvényem ára és van belőle pld. 6 millió darabom és elakarom adni. Mit tehetek, piacra öntöm ennyiért. Mi történik? Összeomlik az árfolyam! De ha okosabb vagyok és van pénzem, akkor elkezdem venni a részvényt, felverni az árát, aztán a folyamat begyorsul mint egy öngerjesztő folyamat és ömlik a pénz a részvénybe, mert mindenki nyereséget akar. Talán itt kapcsolódtak be a bróker cégek vették és vételre is ajánlották az Aw-t. Egy bizonyos ponton én már nem veszek, hanem eladok nem kis tételben, hanem nagyban. Így jóval magasabban tudtam eladni a részvényemet, mintha 132 Ft-on próbáltam volna értékesíteni. Biztosra mentem és árfolyam emelkedésnél jó sokat kerestem, és mivel én irányítom a folyamatokat tudom, hogy ennyi papírt nem fog tudni felszívni a piac, ezért talán elkezdem megshortolni, hogy árfolyamesésnél is keressek vele, mint ahogy írta valamelyik fórumtársunk. Hogy lefelé szorítják a részvény árát ez világos és egyértelmű. Ez a módszer, egy bevett gyakorlat, még ha nem is nagyon reklámozzák. Opusnál is hasonló dolgok játszódtak le, volt szerencsém végignézni a folyamatokat és teljes bizalom vesztés lett az ára. ML, JG stb. sokat kerestek vele, de bizalom az nem sok, pedig orkánszerű hátszéllel tolják a szekerüket. Ez van, számomra az a kérdés, hogy megtartja-e a 132 Ft, vagy direkt jól beverik alá?
AutoWallis Nyrt.