Ez csak akkor indul meg,ha az lesz az erdekuk ez mar tisztan latszik.Lehet az apportokra varunk nem tudom remelem kozgyulesen mondanak valamit mi a szandekuk.
fel fog menni az , ha az Est 1 használt vagy 2 használt 2 iróasztal , lerohadt kunyhóval , tartja az árfolyamat--- itt 1500 kellene , eddig kisöprik a ...
Nekem sem tetszik ami itt megy de mivel van reszvenyem nem varom 100ft-ala persze minden lehetseges. Viszont a hozzaszolasokbol egybol le lehet vagni,hogy kinek nincsen reszvenye es azt is,hogy hol akarna venni. Mondjuk ezzel sincsen bajom mert mindenki azt lat bele amit akar. A lenyeg egy sz@rhazi csapat van a Wallis mogott de mivel a penz mozgatja oket ezert az irany is valtozni fog itt is.
Azt tudom mondani,hogy a BET szenny papirja lett a kozel 3 honapos esesevel es a mutyival ami mogotte van.Jol indut a tozsdere lepes es valoban lehetett volna egy kivalo story. Viszont utolag kiderult hazudtak es sumak modon tobbet ert nekik az Adamosi fele tranzakcio. Ez a helyzet jelenleg szoval en nem is vitatkoznek veled mert ezt sem gondoltam volna,hogy ide jutunk.
AutoWallis Nyrt.