200ft korul jelzett vagy kicsit felette vissza kell nezni na ott kellett volna kiszallni.Mondanam,hogy utolag okos az ember de ez itt nem allna meg a helyet mert donteni akkor kellett volna. Az indikator nem hazudott ellenben az infokkal amiket kaptunk a ceg reszerol.
Az bejott es jelzett is mikor attorte a tamaszokat meg szoltam is.Viszont hibat kovettem el mert felulirtam amit nem kellett volna. Szoval nem az indikator tevedett,nagyon nem.
Inkabb az ird be,hol szeretnel venni mert miota eladtad aktivabb vagy mint amikor reszvenyes voltal. Persze lassan mar 20ft-os celarfolyamnal jarsz :-)
Ez nem a reményről szól... addig nincs alja, amig nem fordul. A második zöld napon pl, na ott érdemes higgitani. Ha tehetném, én igy tenném most, sajnos elb..tam.
Higgitás, ok: holnap olcsóbban tudna venni, holnapután még olcsóbban. Látszik a trend, ha higgitani akarnék, tuti várnám a jelet, hogy elértük az alját.
Sötét gondolataim egyike, hogy most is át...nak minket, kamuvételekkel lenyomják az árat... Merhogy komolyan, napról napra 3-4%ot esik, épeszű ember ebbe most nem vesz bele. De akkor ki??????
AutoWallis Nyrt.