Szerintem dobd. Nincs ok arra, hogy forduljon a papir. Persze mondható, hogy majd a májusi stratégia majd dob rajta... nem fog. Az a közlemény se lesz más, mint a mai. ....5 éven belül megduplázom a bevételem, jelenleg keresem a módját...
Én rövidre szerettem volna, de akkora a bukó, hogy nem adhatom el. Mindig bíztam, hogy most már tuti fordul. Csak lefelé megy. Azért ordas nagy hazugságok voltak a cégvezetés részéről.
Ugye az a szomorú igazság hogy tőzsdére pont egy jó vagy egy kozmetikazott év után szoktak jönni. Tudták ők nagyon jól hogy nem lesz jobb az eredmény mint tavaly.. Nekem ezt nem adják be..
Én még egyet sem adtam el.Még 248-asom is van 162-ig bezáróan.Innentől már nincs merszem hígítani sem, de sajna eladni se mertem, mert hogy majd megindul.
Ja, most nézem, hát emelkedés van: http://www.alterart.hu/ Székely úr, Autowallis: köszönjük a hazugságokat. Maradjon még 130 környékére is valami, legyen hir azoknak, akik még veszik ezt a remek papirt!
Csak kicsit volt csalódás neked ? :-) Nekem hatalmas csalódás volt. Amúgy 1 milliárd volt az adózott eredmény ha az egyszeri tételeket nem számoljuk de minimum a duplájával számolt mindenki és az lett volna elfogadható. Főleg a tavalyi eredmények fényében. Az volt a csali :-) A jéghegy csúcsa... próbáltam valami pozitívat is írni :-) Azért még nem írnám le céget mert kizártnak tartom, hogy csak ennyi lenne a tarsolyukba. Nem Tarsoly Csabára gondoltam :-) Te elhiszed, hogy egy ekkora holding csak ilyen portékával tud a tőzsdére jönni? Ha igen akkor már most húzhatnak a pics@ba.
Itt voltam én is 200 felett(sajnos), tudom mi volt... NEM azért vettem, mert Feel v Marsi mondta. Aki fórumozókra hallgat és azalapján trade-el, az nem teljesen komplett.... Ha vettél/eladtál az a te döntésed volt.
AutoWallis Nyrt.