Egyelőre máshol várok szuretre. Addig biztos nem, ha elmegy nélkülem akkor sem mert ugralassal viszont szinte mindig szívtam. Egyelőre a döntéseim mentén haladva azok többnyire engem igazoltak illetve a türelmet is. Mondjuk úgy 80%ban voltak jók idén eddig. A tőzsdén állítólag a tartós 51% jó döntés már jónak számít. :) De menjen el nélkülem és legyen nektek is mielőbb jó. Attól én nem leszek szegényebb! :)
Nem ertem de lehet tul rovid idotavra gondolkodom.Ez nem egy salata reszveny jo igaz most mondhatnek ra rosszabb jelzot is. Volt egy elkepzelesem amibol egyelore nem jott be "semmi" de meg bejohet.
Azért azt tudjuk, hogy a napi 100millás forgalom miért kellett. Zsebből zsebbe trade-del tette be magát az autowallis bux-ba meg a likvidbe, csak nemtom minek... merhogy a alapocska nemgyün...
Egyebkent,ha mondjuk 200ft korul kiszalltam volna az is biztos hogy kb 175ft korul visszavettem volna.....mert akkor nem gondoltam arra,hogy idaig letoljak....
Igen... a vevői és az eladói is sanszosan sumák. Az, hogy könyvön kivülről dobálnak be 20-30k pakkot az nem kisbüfi akció. Vagy valaki nagyon hülye, mert el tudná adni 2-3 forinttal többért is, ha betenné a könyvbe. Az eladói rész még érthető, de ki a vevő? Ha nem változik a közkéz, akkor mocskos a játék nagyon.....
ilyenkor mindig visszanezem a topikot es a bemasolt koteslistakat stb....persze csak tippelgetni lehet mert 200ft felett is vettek igaz most mar tudjuk,hogy ment a mutyi.
AutoWallis Nyrt.