valós fundás cég, az igaz. Oszd már meg kérlek a matekot, hogy mennyi a valós értéke a részvénynek, pusztán a fundát alapul véve. Úgy tűnik oda tartunk épp, merthogy most már ott járunk, hogy a split, illetve a beharangozott szépjövő semmit nem ér a piacon (miután kiderült a valóság).
Nem kell hozzá végtelen pénzállomány, csak az alappozíciót kell megfelelő áron és darabszámmal felvenni, a tőkéhez mérten. nyilván nem 200+os indulással és nem 100K darabszámmal kezdtem én sem. Nyilván így nem is fogok egy perc alatt meggazdagodni, de az nem sok embernek működik. Viszont sokan elhiszik hogy ez lehetséges, és sokan meg is égetik magukat, utána meg fikázzák a menedzsmentet, meg az atyaúristent is...
Végtelen pénzállománynál akár így is működne, nálam nincs ilyen tényező sajna.Ha lenne, nem lenne időm a hobbijaimtól tőzsdézni, Portfoliora írogatni pláne nem.
még annyi kiegészítés, hogy azért merem felvállalni a 20 forintonként duplázást (még ha a kocsit házat is bele kell tenni, de szerencsére nem azt kell beletenni) mert ez a cég egy valós fundás cég, tehát semmi nem indkolja ezt a szintű pánik árat, pláne nem a még alacsonyabbat. Így minél közelebb kerülünk a 0-hoz annál olcsóbban tudok dupla mennyiséget venni, ami az átlagárat szépen karbantartja, és a rugó elengedésekor baromi nagyot fog szólni. Színtiszta matematika, ha beírod egy excelbe gyönyörű számok jönnek ki...
Törölt felhasználó2019. 04. 10. 10:16
Nagyon emelkedik, púpozok én is a pufferre pár 10k-t :)
hagyjuk.... limites nap, aha. A Wallisban jelenleg minden ok megvan arra, hogy hirtelen ezt a részvényt akarja mindenki venni milliárdos tőzsdei forgalommal.
Ez egy jó kérdés. Tartom ez biztos. 130-as sáv alján hígítok. Utána 110-en, utána 90-nél. (DE NAGYON REMÉLEM HOGY A 3 leírt számból már egyiken sem fogok részvényt kapni.)
a splitáron toporgunk... nevetséges. Nem gondoltam, hogy gennyesre szedem magam ezzel a papirral, de ezt nem hittem volna. Sajnos okkal van most bukóban, nálunk jobban értők is ezt látják, azért nem veszik komoly alapok.
legyen igazad.... erősen(khm) pesszimista vagyok jelenleg. Rossz cégműködés, kamu nyilatkozatok, emelkedő bevétel mellett csökkenő nyereség álmoskönyv szerint ezek nem jelenletek jót.
AutoWallis Nyrt.