240-nél ugrottam be, de tudom bukni csak akkor bukok, ha ilyen árfolyamon eladom. Ismerem a céget, kapcsolatban voltam velük, tudom, hogy fordulni fog a kocka, bízom bennük. Tudom, hogy sokan nem terveztek lyen hosszú távra, de türelem, ne keltsünk pánikot, őrizzük meg az optimizmusunkat ebben a nehéz időben is, hisz hosszú távon minden részvenyesnek ez az érdeke. Kitartás mindenkinek!
Már az elején könyvelés trükkökkel mutatkoznak be! Később mikor már nem megy annyira mihez fognak folyamodni?
Törölt felhasználó2019. 04. 10. 09:32
Ha pozitívak akarunk lenni, akkor most vándorolnak a papírok a remegő kezűektől a biztos kezekbe. Amúgy meg kikönyvelték a profitot a wallisból szvsz(10-20%-al bővült a tavalyi gépjármű kereskedelem,ehhez képest a Wallis 2%-al tudta növelni az árbevételét?? Na ne!), detto Opus.Üdv a vadkeleti tőzsdén.
felduma vagy sem, döntse el mindenki... részemről csak egy vélemény: Nem összehasonlítható a cég az EST-tel, de a tőzsdei pszichológia minden részvénynél működik. Amikor az 80 forint volt, és a hangulat sokaknál kezdett átváltani a még meddig eshet-be, a tűzközeliek épp vásárolgattak. Itt most split közeli árfolyamon mi kisbefektetők azon agyalunk, hogy kinek mekkora bukója van. A fórumhangulat ugyan az árfolyamot nem befolyásolja, de egyesek azért dobják a részvényt mert a súlyos bukóban ülve még megy a pánikkeltés. Ugyanakkor ez mégiscsak egy fundás cég, az árfolyamnak pedig technikai alapon is fordulnia kellene... Szerintem kitartás, de tényleg nem felbeszélek, miattam senki ne tartsa a részvényt. Én tartom, és még majd hígítok.
Már tegnap is látható volt, hogy valaki probálja megfogni. Sikerül-e nem tudom. Nem zárnám ki, hogy tőkeemelést bizonyos árfolyam alatt nem akarnak csinálni. De azért benézett 240 k pufi 241 forintra. Biztosan ott szeretné eladni .... :-))
AutoWallis Nyrt.