Ember! Te engem is baxogattál, hogy ki mertem jelenteni, hogy olyan nincs a tőzsdén, hogy ez meg az alá már biztosan nem megy az árfolyam. Tudod hány ezer ilyet olvastam már oszt utána csak alá ment a lehetetlennek is az árfolyam! Erről ennyit.
Ezt kizártnak tartom,hogy azért indult meg,mert itt a fórumon sokan sírdogáltak. :)) Tisztán látszott a könyvben,hogy volt egy nagy vevő aki nyomta lefele az árat,valószínűleg most szedhette meg magát annyira,hogy most már részéről is mehetünk felfele,persze hír is kellene a cég részéről,hogy stabil emelkedés legyen.
Mutyi van az biztos. Egyébként ha a cég akar nagy mennyiséget eladni akkor annyira nem lehetnek hülyék, hogy telepakolják az eladóit amivel elriasztják a vevőket..... Van itt egy cégtől független manipuláló csapat is akiknek viszont bizonyos árfolyam alatt már nem nagyon éri meg nagy mennyiségben szórni mert azon már veszteségük keletkezik amiből felefelé nehezebb már kihozni a tisztes nyerőt.
Semmi különös nem történt. Brokik most láttak lehetőséget kevés pénzzel kikapni ~14000 db-t egy rég látott szint elől. Gy tűnik 140 - 150 az a szint ami megérintheti a management ingerküszöbét. Lássuk be 140 már olyan "ócsójános", ami kínos lenne egy, legalább szóban jegyzett prémiumot célzó banda részéről.
AutoWallis Nyrt.