A cégnek kellene valami életjelet mutatnia és akkor talán a papír is követné. Dolgozik ott még egyátalán valaki? Már Székely úr sem ad életjelet magáról. Aggódom! Nehogy befektetési igazgató nélkül maradjunk :-) Bár ha jobban belegondulunk legalább a bérköltség csökkenne. Már így is rengeteget spórolt a cég, hogy nem kell súlyos milliókat fizetni a vezérigazgatónak! :-)
Figyelve a fórumetikettet, nem szerencsés egzakt kijelentéseket tenni, mert rögtön lecsapnak rá. Én alapból a kejelentő módban is megeglőlegzek egy feltételezést, hiszen biztosan senki sem tudhat... vagy csak olyan aki irányítani tudja az árfolyamot, de annak valószínűleg nincs ideje fórumra írogatni. Sókféleképpen ízekre lehet szedni egy kijelentést, de a szerintem (varázsszó) beleköthetetlen... :)
Srácok! Mindent meg lehet magyarázni és az ellenkezőjét is. Felesleges egymást marni, x db minuszos nap után jönnie kell egy-két plusszosnak, akár az a verzió van hogy végre fordul, és piaci lesz a kereskedés, akár az hogy feljebb kell húzni az árfolyamot hogy tudjanak még önteni. Az hogy nem mehet 155-alá, önmagában merész kijelentés. inkább úgy fogalmaznék, hogy 155-160 zóna eddig többször megtámasztotta, és feltételeztük, hogy most is megteszi. hogy mindenkinek igaza legyen, mondjuk úgy hogy SZIGNIFIKÁNSAN nem ment 155 alá... (szerettem ezt a szót, már a szakdolgozatban is, mert úgy is lett meg nem is... :):):) )
AutoWallis Nyrt.