Olyanra gondolsz ami értékálló? :-) BIF-ben pl van vételi robot, nem is öntik a papírokat, korrektek. Intézményieknek adtak el srv-t bejelentett, nem diszkont áron. Ehhez képest a Wallis sem korrekt az Ádámosi-féle üzlettel, és ezzel a szórással, csak mert ők azonnal Buxba akarnak kerülni. Lényeg, hogy a kisbefektetőket nem veszik emberszámba szinte sehol.
Jó story volt-van most is, ez is az lenne, csak mindenhol az a fránya tömés....tényleg ennyire nehéz befektetőt találni, hogy mindenhol azonnal szórni kell a papírokat? Itt is előre letárgyalhatták volna ki vesz át 2-3db 4%-os pakkot, aztán jó napot.
Na mindegy szorjak ki amit kell aztan nyugodjon le a papir kereskedese.A bizalom meg ne vesszen el en ezt szeretnem. Indexes cikkben is ezt irtak raferne egy jo story a BET-re.
Nem napi szinten varom de leirhattak volna milyen modon es idotavon gondolkodnak.Ertem en,hogy surgos es elfogadom de igy szerintem meg rosszabb mert sokan talalgatnak es kitalanak itt mindenfele baromsagot.
Pont ezt barmoljak most szet amirol itt irnak. https://index.hu/gazdasag/2019/02/07/tozsden_az_autowallis_lehet-e_blue_chip_az_autos_cegbol/ Sikerült a bonyolult tranzakciós és jogi mutatvány, AutoWallis néven, komoly autóipari tartalommal reinkarnálódott a Budapesti Értéktőzsdén, egy korábban nem túl izgalmas cég, az Altera. A kereskedés jól indult, csak maradjon is így, mert a BÉT-re nagyon ráférne egy jó új részvényes sztori.
Mit írhatnának? Kedves befektetők vegyék bátran, délben 300? Ja bocsi, az egy másik story volt. :-))) Ha közölnek bármit is akkor nem fogja venni senki, nem lesz kinek eladni a mennyiséget amit el akarnak a Buxba kerüléshez még ebben a hónapban.
Napnál is világosabb mi folyik csak a prezit kellett volna helyesen értelmezni az 500 lesz marslako szólamok helyett. Gondolkodásba még kevesen haltak bele, annak hiányába viszont elég sokan ;)
Nos,csak remeljuk h nem a kezdeti lepeseket lathattuk a napokban,de foleg ma. Mert akkor ekkora marhan tozsdezni tozsdei tarsasagot meg nem lattam.Ilyen erovel kozlemenyben is megjelenthetne szoposmalacnak nezi a sajat befektetoit.
Tegnap is az volt a kotta mint ma, délelőtt öntés ezerrel, ebéd körül szunyóka. Ma szintén, annyi különbséggel hogy zárás előtt 20 perccel visszajött a broki szórni és majdnem napi minimumra verni a zárót. Nyilván alapozva a holnapi réstöltés befejezésre.
AutoWallis Nyrt.