Na, ez már nekem is eszembe jutott :-) 4IG volt tulajdonosai sem járhattak ám rosszul, mert volt egy hivatalos deal... a többit meg csak tippelni tudjuk:-)
Nyilván nem tudjuk mennyin kapta és azt sem. Milyen célból. 5% alatt kapta és véletlenül pont annyit hogy a cég is adhat 4% papírt jelentés nélkül. Annyit megsugok hogy 260ra sem a piac vitte. ;) AGY adta el a céget a wallisnak, simán lehetett a Deal része hogy felhuzas után olcsón kapott rvek kitarazassaval (re kozkez növelés) kapja meg a jussat részben. Hisz az már a cégnek kicsit olcsóbb, nem hard casht kell kivonni csak nyomdazott papírokat atadni. De mondom egy portás okoskodik csak itt. ;)
Csak egy példa a nem is olyan távoli múltból: Konzumot is lenyomták 3000 forint felettről is 11xx forint környékére(emlékeim szerint) . Az mi volt? Levezetésed szerint nem nevezhetnénk korrekciónak mert annak durva lenne!:-) de megtörtént és onnan még elérte a 3800-as szintet is. Mekkora játékok voltak benne...
Bizonyára lesz bejelentés ha így lesz. Annyi biztos hogy nem sumakok. Leirtak a kozkez növelést a preziben. Én akkor már tudtam is mit jelent. Az értelmezés átka ;)
Miért, honnan tudod, hogy AGY nem 100 Ft-on kapta? A haverok ugyanígy kaphatták volna annyin, és ha a piac felviszi 300ra, akkor ők már 3szoroztak. Nem rossz buli szerintem. Az azért nem rossz diszkont ár nekik. És ekkor nem is érdemes önteniük, ha hisznek abban, h nőni fog a rv ár.
De ez nem korrekció, azt te is tudod, ez látható, tudatos leszorítás, nagy pakkokkal. És ha márciusra megy vissza 200 fölé, akkor az természetes? A nemrég kijött tervek alapján a 250 Ft-nál számolt kapitalizáció sem volt annyira elszállt, szóval akár létjogosultsága is lehetett volna annak az árfolyamnak, függetlenül attól, hogy hány nap alatt alakult ki...
Adjak piacin es mindenki vehet belole a kerdes az ez meddig tart.Viszont,ha igy van akkor valami bejelentesnek is kell majd erkeznie gondolom,ha x szazalek ala mennek.
AutoWallis Nyrt.