Egyátalán nem irreális a 300 forint. Az időtáv kérdéses. Egyébként ezt írtam neked a CIG fórumba a split előtt: "Ott azt írtam annak idején, hogy 7xx vagy két év, hamar letelt a két év nah :-) Mindig van célár és idointervallum, amelyik elobb teljesül ... Egyébént nem vagyok mohó és sajnos sokat foglalkozok a fundával az pedig a BÉT-en nem mindig hasznos:-) Wallis fundával, fejlodési lehetoségekkel, a cég 30 éves hátterével , profi menedzsmenttel és a jelenlegi részvény számmal úgy max 220 forintot ér nálam(most). Tehát 200-220 között már biztosan adnék el belole. Speka hatást pedig nem lehet kiszámolni. Amúgy meg a franc sem tudja mi lesz ott és milyen történések lesznek a CIG-nél. " Nah!? Mennyire jött be? :-) Azért adtam csak 234 forinton előszőr mert úgy megindult, hogy csak lestem :-)
háát, ezzel a nyomott áron való öntéssel több befektetőnek tesznek jót, mint akiknek alávágtak (azaz mi)... 10-ből 7-en tapsikolva örülni fognak ha vége lesz az öntésnek és megint 200körül lesz az ár, mi meg már nem sírunk...
Ezt igy nem jelentem ki es nem az en szamitasaim alapjan mondom.Regi Altera forumon is szamolgattak es egyaltalan nem irrealis a 300ft/rv arfolyam. Meglatjuk.
Az lehetséges, hogy ott lettünk volna csak jelenleg nincs ott a részvény helye. Majd. Gondold el ha felspekázták volna 300 forint fölé milyen sírás lenne itt.
Nem jott volna ez a hirtelen nagymennyisegu friss rv akkor mar 300ft felett lettunk volna. Meglatjuk mikor allnak le a kozkeznovelessel utana irany 200ft+es Bux index
AutoWallis Nyrt.