Nem szélforgó, optimista volt és bizott egy jó papirban, ahogy én is. Múlt héten én is hittem abban, hogy 300 felé kacsingatunk a héten, hisz teljesen pozitiv volt a cég megjelenése és jövőképe. Csalódtam, és nem a bukó, meg a spekuláció miatt, hanem mert a cég a jelen helyzetet semmilyen módon nem akarja kezelni. Van 2xxmill saját részvényük, oda szögelik az árat ahova akarják. Három hét mulva BUX, meg prémium? Ahhoz maradnia kellene bizalomnak is, de az szépen elcsordogál. Szomorú.... Megint mondom, nem jövő héten akarok milliós profitot, egyszerűen befektetnék egy biztos cégbe hosszú távon, de ez lehet változni fog.
Miért lenne hazugság? Azért ne essünk már át a ló túloldalára. Ezek nem 2 napja vannak a piacon és nem is két hétig szeretnének még ott lenn. i Pénteken még hűűű de faxa volt minden most meg hazug disznók.Persze ha úgy érzed, hogy hazudtak akkor egy percig se tartsd a részvényt. Add el a picsbe oszt majd megveszi valaki. Sokaknak szinte természetes lett az utóbbi években látottak miatt, hogy hipp-hopp többszörözés lesz, haszon eltéve oszt jó napot.
AutoWallis Nyrt.