Tegnap nem voltam itt csak reggel meg késő délután de a mai napra kíváncsi voltam . Holnap megint szünetet tartok mert gondolom lesz itt minden. Pánikhangulatnak megágyaztak rendesen és a padlón lévő emberekbe még bele is szoktak rúgni. Ez ilyen magyaros szokás, néphagyomány :-) Nekem nincs OPUS de figyelem annak is kereskedését(más papírét is ) és ott is mekkora genyák már. Nem először zárják napi minimumra, hogy érezzék csak a törődést. Itt még "rendesek" voltak és nem a napi minimumon zárták.
Szerintem korrekt ceg. Megmondtak az elejen, hogy tokebevonas kovetkezik. Vegulis ennyi....de azert bekaphatjak. Mondom ugy, hogy vastagon nyeroben ucsorgok, de hat azert megis....
Tegnapi a frissités dátuma... ha az nem korrekt, akkor megint oda megyek vissza, hogy nem korrekt a cég jelenlegi politikája. Később ez változhat, de jelenleg a befektetőiket nem védik, igy miért legyen bizalom?
Kedves Strucc! Nem Mari néni effektus. Alterában 900-as átlaggal voltam bent, többször fordultam, még mindig vastagon nyerőben vagyok, nem erről van szó. Hanem a BÉT-ről. Néhány éve meghírdették a nagy programot, hogy mostmár hajde, meg megújulunk,és mostmár ez lassan itt Amerika van. Mi is történt azóta? Egy sikertelen IPO -Bilk - most meg ez. Ami Most a Wallissal történik egyszerűen igénytelen, olyan balkáni, olyan jellemző ránk. Na, én ezért vagyok pipa, nem azért mert per pillanat van egy kisebb-nagyobb beragadásom. Ebből is ki fogok mászni, mint ahogy az életben már oly sok bajból-kellemetlenségből kimásztam.
Ha holnapra tippelnem kellene, akkor megnézzük reggel azt a maradék rést, majd átmegyünk zölde, és a mai nyitó alatt (~185) zárunk valahol. Péntekre kb 200. Előbb-utóbb mutatni kell kilátásokat...
Kicsit követem ma itt a benny hill showt aztán holnap veszek még olcsón. Más még sírni fog ahol én már kacagni. Lehet tanulni live is a tőzsdén de mielőtt pénzt tesz valaki ide az se baj ha előtte tanul róla. Kevésbé fájdalmas ;)
Nem, és nem is adom el. Egyszerűen nem jön össze a spekulativ esés ténye a korábbi pozitiv képpel. Ha ezt a W csinálja, vagy köze van hozzá, akkor meg pláne...
AutoWallis Nyrt.