Igen, most az lehet a terv, hogy visszaviszik a kiindulási szintre, 136-ra, ahonnan indult a felspekázás, és "tiszta lappal" elkezdik a stabil, évi 4-5%-os növekedést, amit szerettek volna amúgy is. Most valóban ezzel a 260-al vagy tíz évvel előre szaladt az árfolyam. Aki jókor szállt ki, annak gratu, aki benne van, az vagy eladja gyorsan itt 170-en, és keres mást, vagy 4-5 évre félreteszi ezt a tőkét, mert akkorra reálisan visszajöhet a 200as árfolyam.
Persze hogy benne vannak. A brokik sem maguktól jöttek. Február végén prémium atsorolas bux index sulyozas. Ezért kell iszonyatosan sietni különben fél év csúszás
Kedves Strucc! Köszi a választ, korrekt vagy! Tudom, nem kötelező tőzsdézni.Nekem is mindig mondják az ismerősök, hogy inkább ingatlanban kellene utazni.- de ez sokkal izgalmasabb. Amúgy nincs baj, nem kenyérre kell. Üdv!
Azért annyit tegyünk hozzá, hogy a Wallis ebbe és ifjabb Ádámosy mesterien benne van. Ahogy főcímlapon a wallis részvények bevezetése, a kisbüfik megnyugtatása, hogy az új részvényeket nem adják el tőzsdén.. Majd a Hétfő reggeli közlemény a 6 milliós OTC eladásról és a lock up / ár ismertetés hiányáról :D
Kedves Montecarlo! Ezt a "Balkáni" helyzetet kB 3 dolog okozza szerintem. 1) kurva sok marineni és maribacsi kezdett el tozsdezni és nem hogy fingjuk nincsen semmiről de még türelmetlenek is (allin mennek 3. Rali napon egy papírba pl) 2) megjelent itt egy megvastagodott speka réteg amit az ml ralik termeltek ki (részletek a mai napon oly sokszor linkelt csoki blogban) 3) azért ne feledjük hogy az intézményi / brókeri kör is erősen megjelent. Pl bejott tavaly a cseh patria aki első hónapban duplikalt forgalmon 20 milliárd forintot azaz máris a piac 5%át forgalnazta. Gondolom ez a szám azóta nőtt. Plusz itt vannak a bér-brokik (bérfaszok?) akik menedzselnek egész cégeket előre rajzolt kottabol, kérésre. . Most ennek a 3nak az együttes hatását látjuk. Kemény hely a tőzsde, nem is való mindenkinek. És többség veszít. Aki óvatosabb, képzi magát, használ stoppokat nem csak lefelé de felfelé is, az is.. Csak jóval kisebb valószínűseggel.
AutoWallis Nyrt.