Est-ben az volt a szöveg folyton. "holnap 500-t mint kés a vajon úgy viszi át" . Aztán még a 200 se jött össze eddig.Itt detto megy ez a rossz duma, csak tudnám mire jó? Ez a mániája a földönkívülinek.
Bocsánat, hogy beleütöm az orrom de ha nem emelkedik naponta és folyamatosan akkor az probléma? Aki napokban vagy hetekben gondolkodik annak persze az, de az is nyilvánvaló, hogy nem emelkedhet folyamatosan.
4IG árfolyama is hónapokig szinte meg sem mozdult pedig már ismert volt, hogy beszállt Mészáros. Tök ugyanolyan volt itt is a kereskedés mint 4IG-ben nyáron 3-4 hónapig mikor csak toporgott.
A 7 személyes autókra adott támogatásra gondolsz? Hát nem tudom, ez a kategória szerintem csepp a tengerben. Persze lehet, h összekapcsokják, hogy autóvásárlási támogatás meg wallis, aztán rántanak rajta. Nem tudom. De a titkolózás akkor sem tetszik, mert nincs okuk rá!
Szerintem meg nem. Részvényes vagyok, aki az emelkedésben érdekelt. De ha neked több infód van, ne tartsd vissza, hogy miért nincs benne, hogy ki vette? Én ilyen közleményre más részvényeimnél nem is emlékszem. Pláne, hogy azt nyilatozták, hogy az áltláthatóság fontos. Akkor miért kell titkolózni? Szerinted a piaci szereplők erre hogy reagálnak majd, szerinted ma emelkedni fog?
Most olvastam a bejelentést. Mára nagy esést várok sajnos. Sem azt nem tudjuk ki vette, sem azt mennyiért. Ez a susmusolás nem jelent jót. Aztán véletlenül nem írják bele, hogy nem adhatja el. Velem ezt az Opus eljátszotta, itt nem kérek belőle. De legalább hamar kimutatták a foguk fehérjét, még ki lehet szállni nyerőben.
TERVEK Cégünk, a Wallis Automotive Europe egész Közép-Kelet Európában bővíteni kívánja tevékenységét újabb márkák és új piacok megszerzése révén. További értékesítési pontokat nyitunk és folyamatosan javítjuk már meglévő márkakereskedő- és szervizhálózatunkat. A közép- és kelet-európai újautó piac jelenleg kb. évi 1 millió gépkocsit jelent, de mivel a régióban az autótulajdonosok aránya a teljes lakosságon belül még jóval elmarad a nyugat-európai átlagtól, a növekedési potenciál szinte korlátlan.
Automotive Europe exkluzív disztribútora a Saab alkatrészeknek és kiegészítőknek 9 országban: Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Magyarország, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Románia és Bulgária. +Albania-Bosznia-Macedonia....... Szoval hire ment mar ezekben az orszagokban is,hogy a Wallis tozsdere lepett.
AutoWallis Nyrt.