Valami hasonlót látok én is. Eladtak egy csomó papírt, ár nincs (nincs beírva, hogy piaci áron így valószínű annál olcsóbban) és az sem, hogy kinek. Intézményi befektetőt nevesítettek volna, jó reklámnak. Kérdés, hogy a vevő milyen áron kapta és megéri e neki és mikor ezt a mennyiséget eladni. Ez olyan opusos pepitában.
Tulagyaljatok,ha akartak volna bejelentik,hogy eladtak xy intezmenyi befektetonek van ra jelentkezo.Szerintem nem akartak egyelore befolyasolni a piacot,majd kesobb johet nev is a mennyisegek melle.
Szép napot! Ez a papír a héten emelkedő pályára lép ilyen bejelentéseknél. Sokan szeretnének lentebb venni,de majd lemaradnak a jelenlegi árfolyamról is. De ez mindenkinek a saját döntése mit csinál. Minden nap milliárd feletti forgalom,majd akkor lesz szép mikor meg lesz a 2 milliárd feletti forgalom.
Nem probléma, egyáltalán. Természetes, ha megpihen, de ha itt most ez a hír nyomja le, az a nem jó... Mert akkor a piac szemében vesztett a cég a hitelességéből. És ez már túlmutat azon, h a papper egy nagy rally után megpihen. Nekem az a véleményem, h a BÉT-en, ahol a kispapírok tavaly ilyen részvényátadogatásokkal sokakat megégettek, felelőtlenség egy ilyen közlemény kiadása. Én egy ilyen tapasztalt cégtől több profizmust várnék. És ilyenkor jön a fejembe, h vajon nem direkt titkolnak-e valamit. Akármennyire is fel várjuk, aki azt mondja, ezek a dolgok nem jutottak eszébe, az hazudik...
AutoWallis Nyrt.