Majd meglatjuk a nagybufik es az intezmenyiek mikeppen ertekelik ezt a dinamikusan fejlodo iparagat es ezen belul a Wallis csoportot. 2 honap es latni fogjuk......
Egyertelmuen pozitiv a hir de ez csak egy szelet lesz a nagy tortabol.Dinamikusan bovul a Wallis csoport ez a lenyeg es mar 50%-ban van jelen a kulfoldi piacokon. Lengyelorszag meghoditasa a kovetkezo cel.....es meg van tobb kiszemelt celorszag.
mert hány ilyen család van? és abból mennyi tudja majd kihasznalni? a csok is 50 e alatt van. viszont jól felverték vele az ingatlanárakat. nyugtával a napot
Akkor röviden. Ez csak a te véleményed de tényként kezeled. Továbbra sem veszik észre, hogy nem az a legnagyobb probléma, hogy egy családban a harmadik, negyedik gyermek nem születik meg hanem az, hogy az első és/vagy a második sem. Továbbá! Az emberek többségének az a legfontosabb, hogy jogbiztonságban éljenek és viszonylag kiszámítható legyen a jövő. Amíg egy nap alatt nyomnak át olyan törvényeket(mindenféle egyeztetés nélkül) amikkel milliókat szopatnak meg, lehetetlenítik el családok ezreinek életét egyik napról a másikra addig itt nem fog több gyermek születni. Évről-évre kevesebb és kevesebb gyermek születik, ez tény! Biztosan nem veszik észre az emberek a nagy jólétet. Az, hogy a papírnak ez jót tehet(egyébként nagyon csekély mértékben) azért még nem fogom magam szembeköpni. Két gyermekem van, a nagyobbik hamarosan elhagyja az országot a kisebbik majd akkor ha egyetemre megy és ebben én csak támogatni tudom őket. Gondolom a te a szemedben én egy lipsi hazaáruló vagyok aki nem tartozik a mimagyarok táborába de ez engem pont nem érdekel. Szerintem ennyi elegendő is volt mára a politikából.
Elindul a nagycsaládosok autóvásárlási programja, a legalább 3 gyermekes családoknak 2,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást adnak legalább hétszemélyes autó vásárlásához.
Nyugi az AutoWallis-nak lesz opcioja erre is.Lehet pont ezert jott ki ez a bejelentes a sorok kozott kell olvasni. Wallis sziveseget tett mikor eladta a Market ZRT-t Garancsinak.Most pedig milyen bejelentes jott?Hoppa:-)
AutoWallis Nyrt.