köszönöm mindketten adtatok magyarázatot, nem tehetek mást, mint betakargatom a pár száz csipkerózsikámat és adok nekik jóéjtpuszit csak remélni merem, hogy a királyfi nem 100 év múlva jön
sztem ugyanaz mint az összes zöld papirral. nekem usa zold etf-em -30% korul van. napelem, hidrogen, szel van benne. senki nem veszi. plusz itthon ML energetikai erdekeltsege miatt kulon szivatjak a napelem szektort. ez a papir par millio forinttal ujra 500 felett lehet aztan ha a nepek meglatjak a nagy novekedesi szamokat, akkor beugralnak majd a spekara. Ezt csinaltuk az epduferr es a mega eseteben is, es ez megy most a dm kerben is. Ha van pici hir vagy mozgas azt meg lehet lovagolni. Itt is lesz meg a Napban is. Ha nem, akkor buktam es megyek tovabb.
orbitalis, egyet magyarázz meg , ha tudsz volt az a 440-es nap, szerintem aki benne van a papírban, tudja, miről beszélek nekem akkor kiment a 352-es és 370-es vételem, de a 426-ost nem adtam oda, mert azt gondoltam, valami történik végre azóta megint vettem 358-on, de már 330 fölött a kutya sem veszi, sőt, még egy macska sem meghalt a papír szóval van valami értelmes magyarázatod, mi a jó fene van?
😂😂😂 Pontosan. Egyébként meg nyilván látszik, tapasztalt, öreg róka spekuláns Vagy. Ha van egyetlen előnye ennek a szánalmas illikvid szarkupacnak, akkor az az, amit egyszer megfogalmaztál valahol. Igen, azt kell venni, ami senkit nem érdekel, amit mindenki elkerül. Amikor majd megtalálják, akkor tele van a puttony, ki lehet szolgálni az "érdeklődőket". 😂😂😂
ASTRASUN SOLAR NYRT