Astra amúgy még így is névérték 3x forog, mig a Nap -5% a névérték alatt. Én hiszek a zöld energiában és hogy "be kell majd alapoknak" ezekbe vásárolni, de ehhez el kellene jutni a standardba. Ahhoz meg forgalom kellene, ahhoz meg mozgó árfolyam. Egy illikvid álló papírba bevásárolni veszélyes. Én megtettem, de nekem az átlaghoz képest jóval magasabb a kockázavállalási kedvem. Sajnos....amúgy. Ezekkel ugyanis szinte mindig szenvedek. 20KUSD-m van USA zöld alapban, ami gyakorlatilag folyamatosan esik.
Néztem, de nem lehet mindent csak és kizárólag fundamentálisan megközelíteni. Nem csak egy út van, hanem ezer, ettől mozog a piac. Amikor ment a 9k rally Napban, a kitömötteknek feltetted a kérdést, hogy nézte-e a számokat? Ugye hogy nem.
Azért fektettem be, mert az iparágban egy fejlődő, prosperáló céget láttam, amiben van potenciál a hosszú távú növekedésre, ami az árfolyamban is tükröződni fog. Ezen szerintem nincsen mit megmagyarázni, csak azt nem gondoltam, hogy tőzsdével kapcsolatos kvalitásokban ennyire amatőr és szűk látókörű a nagytulaj, hogy semmiféle lépéseket nem tesz a renomé javításában/helyreállításában. Igen, konkrétan az árfolyamra (is) gondolok. Nem elég jó cégnek lenni, annak is kell látszani minden tekintetben.
Ez senki nem tudhatja. Pár millió forinttal az egekbe lehet spekázni. Van itt egy-két jobb képességű gyerek a fórumon is, akik ha rántanak egy-kettőt, akkor hirtelen mindenki ezt akarja majd venni.
Jaj màr csak Te hiányoztál ide egyelek meg! 😂😂😂 Cosa Napsrában is megy a hurkatöltés ezerrel, mint itt. Mentségetekre szóljon, Ti legalább vesztek srv-t, küzdötök a nagy kiszállóval, itt még annyi sincs, viszont nálatok sem lennék szívesen részvényes, ahogyan itt sem már.Cosa Napsra és Gyatrasun, 2 illikvid, töketlen, szerencsétlen kisbüfi pénztemető.Ha esetleg találkoztok személyesen Keresztes papával, kezet foghattok, meg is csókolhatjátok egymást, mint Kádár Brezsnyevet. 😂😂😂
ASTRASUN SOLAR NYRT