Ez a negyedik elefant BokoHaram.
(="muveltseg tilos")
Egyedul vagy azzal, hogy nem tudod, hogy a BEAR piaci strategia (ami 5 eveig jol mukodott), az nem mukodik BULL piacon? Igen, abszolut egyedul.
Uj musorhoz uj ferfi kell, oktondina, es Jan21. ota nagybetukkel van leirva ott ahonnan masolsz (evidensen ervenytelen strategiat hogy igazold ...mit is?)
Nem Errata, a tevedes kiralynoje mukodik benned, negyszer az szinte lehetetlen.
Inkabb Mark Twain tanacsa helyes:
"Te nem vagy gonosz ember...
menj es javulj meg".
"Az ausztrál központi bank egyelőre nem csökkentett az irányadó kamatlábon, ugyanakkor lát kockázatokat, elsősorban a lakáspiacon. Továbbra is túl erősnek gondolja az ausztrál dollár árfolyamát, azt verbális intervencióval próbálja gyengíteni és további kamatcsökkentést helyeznek kilátásba." :)
Törölt felhasználó2015. 04. 07. 05:23
Atlas Iron kereskedese felfugesztve...
Kerdes nem a kamat vagas hanem, hogy 1 ora mulva lesz vagy varnak vele majus esetleg novemberig....
szerintem jovo honapban vagnak 40%-os esellyel, most 25-30%-ra teszem az eselyt a vagasnak ill. november 25-30%-ra...
Röviden: készült egy kalkuláció az EWT alapú forgatókönyvek valószínűségének meghatározására a nagyobb időtávú, már kialakult alakzat és a még formálódó szakasz hullámmintázatának katalogizált mintázatokhoz való hasonlításával. Ezt a vizsgálatot Richard Swannell mintegy 10 millió darab élő, különféle piacok mintáinak katalogizálásával végezte. A munka egy erősen egyszerűsített eredményeként ebből előállt egy táblázat, amely az egyes hullámfajták fejlődési szakaszairól mond egy "tól-ig" valószínűséget a várható folytatásra, a már látható mintázat normál mintázathoz való hasonlóságának függvényében. Formálódó impulzushullámok 2-ik hullámára ez a valószínűségi érték 70-74% közé esik.
Az aranyban jelenleg egy impulzus hullám potenciális második hulláma formálódik, ideális célára a zöld terület. Ez a scenario megdől, ha a "C" csúcs fölé megy az árfolyam (~1308).
Nézd, egy korábbi PBR reklamációra írtam, fogalmam sincs már ki írta, visszakeresgélni meg semmi kedvem, időpazarlás. Engem ez a piszlicsáré vita nem érdekel, jó szórakozást hozzá.
"Interest payments are increasing as a percentage of GDP despite decreasing interest rates."
Hmm... jó kis megközelítés. Japánban gondolom ez még inkább így van, mivel ott a több mint 20-éve működő pénzpumpa miatt nagyságrenddel több kötvényt tart a jegybank.
2-3 éven belül sztem várható is az újabb hambis QE... csakhogy ez már vélhetően nem valami crash miatt lesz, hanem inkább a lanyha vagy stagnáló növekedés miatt... éppen úgy, mint Japánban.
Nagyjából a múlt hétvégi rajz szerint alakult a hét és kialakult a képen jelzett (a)(b)(c) alakzat picivel a zölddel jelölt célzóna fölött, majd trükkösen fordult az árfolyam. Célárként ~1.118 elérése eléggé valószínű most még, ideális esetben 1.130x illetve 1.146x - 1.152x környéki célárak tartoznak még a nagyobb alakzathoz.
1.086x környékéig való retrace még belefér ehhez a felfelé folytatáshoz, 1.086 törése intő jel, a kép szerinti scenariot 1.0713 törése érvénytelenítené csak jelen állás szerint.
Arany-Ezüst