én csak mozi, bár pont amikor néztem bele kellett volna nyúlni. elmentem vásárolni, ebéd a gyerekekkel - aztán már újra feljött... most nézem mit vegyek, de lehet megvárom a hétfőt...
Hú, átaludtam a délelőttöt, talán jobb is, így nem vert ki a víz - és a stop - a tegnapi 60-feletti pakkjaimmal, viszont teljesültek a 340-50 körüli vételeim, most eladtam mindent, így jó kis nap lett :))
Túl sok kitárgyalnivaló nincs rajta :)) Régóta játszadozom vele én is, napi zsebpénzt mindig behozta, de jobb nem reklámozni, az rfv is addig volt nekem szép nyugis papír amíg fel nem fedezte mindenki :)
Érdekes volt a mai nap, reggel beálltak 6k-val eladni, ki is tépték, rég nem látott nagy pakkok jelentek meg vevői oldalon, arra gondoltam, hogy a cég srv vásárlással tartja, de nem jött róla hír... Csak kb. 1 órát tartott a jókedv, hogy aztán szépen lassan lecsorogjon, a végén meg kozmetikáztak egy kicsit...
Kicsit borult így a szokásos forgatókönyv, nem is sikrült olyan jól a mai nap, érdekes lesz, hogy újra megindulunk a 380-nak, vagy megy visza 350 alá...
két hét alatt senki nem írt ide... pedig látom, hogy rajtam kívül más is játszadozik a papírral. elég jól tartja magát, tojik a válságra, az A kategóriások zuhanására. ez az kis papír, csak így tovább. bár a 380-nal nem bírt el másodszorra sem, de kitartás!!! :))
APPENINN