Én nem érzek rizikót. A cég épülget, fejlődik tovább, fundásan jól áll a papír. Ha nem hagyják magára a papírt, az árfolyammal nem lesz probléma, leköveti a fundás fejlődést.
Én addig biztosan nem, amíg nem tisztul le a “jövő”. Miként te is feszegeted ezt a kérdést. Még mindig tartok ettől az ismeretlen (hátterű?), szándékú, célú társaságtól. Akkor fogok belevenni megint, ha tisztábban lehet látni, mert akkor sem lesz későn: hosszú növekedési időszak jöhet. Vagy “le nem hajtja megint a fejét” a nyári uborkaszezonban. De ettől tőlem mehet most is, legyen meg annak az öröme, aki bírja a rizikót...😃
hát felfele kilépni ebből a csatiból szinte lehetetlen!! Nem akartam részletezni, de most már talán egyértelmű.........😃😃😃 Tudomásul kell venni, hogy aki lassan jár tovább él!!?? 🙄🚶♂️
Én nem hiszek ebben, hogy a réseket be kell tölteni. Ez valami régi tan lehetett. Inkább támaszként, vagy ellenállásként nézek a rések széleire. . Remélem majd akkor lesz betöltve a lenti rés, amikor nekem már nem lesz Appom. :D
amíg ott van, mindig is dilemma lesz....:)) Azért nem kell elrugaszkodni a valóságtól! App átalakulás" alatt! Rengeteg fejlesztés, felújítás, ami sok pénzbe kerül. Bevételek igazából gyengék a vírus/felújítások miatt, de idővel beindul, persze nem az idén!! Szerintem az intézményi befektetők még kivárnak, mert az idei év nem a legjobb lesz, ezt mindenki sejti/tudja...! A cég jövője viszont jónak látszik... Nem lóverseny ez, és már nem speki papír...szvsz!
Néztem a chartot, a támasz mentén araszolgat felfelé, RSI 52 felett stabilizálódott, az előző szüttyögés (300 érintése után => 250 érintéssel) kb 1 hónapig tartott. Kb 1 héten belül kellene 400 fölé kerülnie. A rövid távú célár, nálam 450 körülre mutat. (A műsor és célár változás jogát a BÉT fenntartja.)
Appeninn real