Alteom, DH, OTP, és Ricsim is van. Ezeknél a papíroknál ki lett mondva, hogy mikor és mennyi lesz az osztalék. Azt meg szépen be tudja árazni a piac. Itt SENKI nem mondta ki, hogy mikor és mennyi lesz és így kezdett el a piac árazni valamit. Valamit, amiről még historikus tapasztalás sincs. Jelenleg az árfolyam olyan erős hitre van építve, amit még a református egyház is megirigyelne. Mondom, nekem is van, bár peanuts.
De úgy illik, hogy akkor pozitív példát is mondj! Alteonal IS megtehetnék, mégsem teszik. OTP nél 1000M van a kalapban, Csányi kioszt 150 et l, mert Ő neki kell még egy Bank, és senki nem zúgolódik, hanem elfogadja. 85:15 arány! Graphisoft parknál IS megtehetnék ezt, mégsem teszik! Ricthernél adnak IS osztalékot, meg közben előre is haladnak! Ahány ház annyi szokás! De azért előre alaptalanul NE Skatulyázunk! .
Soha nem voltam képes megérteni, mi visz rá arra valakit, hogy egy jó minőségű száraz fehér bort vizzel öntsön fel. Ez olyan megbecstelenítés! A sörhöz is már lassan mangót, ananászt , kókuszt, meg kaktuszt kell adni, hogy eladható legyen. NORMÁLIS?????
Eszemben sincs lebeszélni, van még papírom. Tényeket írok le és nem szeretem a szélsőségeket. Jelenleg bármilyen osztalékot ordibálni csak spekulatív csapkodás. Annyit tudunk, hogy senki nem tud semmit.
Osztalek az eredmeny 90%-a. Az eredmeny meg fugg a koltesektol is. Ha akviral egy otvar nagyot ev vegen es kinullazza az eredmenyet akkor osztit sem kell fizetni. Szoval sztem sem egyik sem masik iranyba nem erdemes meg tutira menni.
Appeninn real