Kezdik lenyomni, hogy "olcsón" tudjanak beszállni, 378 ra beáll ennyi db -nál, vehetné piacin simán, és nem szorulna be. Na mindegy ezen is átlendúlünk majd.
Nem vagyok szakértő ,de a villany verdák drágák nagyon. Dízelt pedig nem vesznek csak haszongépjárművekbe. Így is problémás a szennyezőanyag kibocsájtási normáknak megfelelni. Marad a benzines. Már a nagytestű suv-okba is 1-1,5 literes benzineseket raknak. Esetleg beletesznek kis hibridhajtást.
"Lenyomták az elektromos autók a dízeleseket" Mindenesetre jó nagy a lenyomás : ) Létszám és müszak csökkentésél.: ) veszik mint a cukrot! Gondolom azt a pár darabot is cégek vették. Nincs ez még lefutva,ilyen árakkal nem is lesz.
13-án nem tudok ott lenni, pedig ez érdekes kgy. lehet. A képviseletnek annyi haszna lehet, hogy beszámol a történésekről vki., esetleg kérdéseket tesz fel. Döntés szempontjából nem lesz jelentősége. Jellinek pályája kezdetétől szorosan együttműködik az OTP ingatlanbefektetési alappal, Törő Csabával szintén évtizedes üzleti partner, Törő kijelentette, hogy szakmai kérdésekbe nem szól bele. Többségben vannak a közkézzel szemben...Szerintem most a kisbefektetők szempontjából is jó irányba fordulhat a hajó.
a pannergy mintajara nincs esetleg valakinek kedve/ideje/elhivatottsaga közgyülesi csoportos kisreszvenyesi kepviseletre? En pl külföldön elek, tuti nem fogok tudni szemelyesen megjelenni, viszont ha lehetne, kepviseltetnem a pakkommal magam.
Igaz lehet. Nem az oszti a lényeg. Ezért van az egész: (r) a Társaság SZIT-ként történő nyilvántartásba vételét követően a mérlegfőösszeg 10%-át meghaladó értékű eszköz beszerzésének előzetes jóváhagyása azzal, hogy az előzetes hozzájárulás kizárólag akkor tekinthető megadottnak, ha az Igazgatótanács Ptk. 3:287. §-a szerinti független tagjainak többsége is a beszerzés jóváhagyása mellett szavazott --- (o) döntés - ha a Ptk. másként nem rendelkezik - az alaptőke felemeléséről ---> Nagy oszti,> árfolyamemelkedés,> jó áron történő részvénykibocsátás, >Xy felvásárlása
Esetleg ha neked nem tetszőt írtam, bocsánat. Ennek ellenére örökök hogy újra itt vagy, az-az mégis csak látsz benne valamekkora mozgásteret. Nekünk ennyi elég.
Appeninn real