Maradt még egy adag otp m,a reggeli tolongásban kivágom, veszem tovább a peppert.... A mai vételek jól sikerültek! Remélem marad az irány tovább, shortolósok óvatosan....
nem azt írtam,hogy eladtam mindet és ez a szar innen be fog zuhanni:) egyik számlámon volt egy nagyobbacska bukta márciusban,abból volt még vissza és ezzel hoztam kicsi zöldbe.év vége előtt meg akarom szüntetni ez a számlát így most tutira lerendeztem,de még ezen is van app.
Fundásan én sem hiszek a 700 felettiben, de 550 környékén biztosan rendben van.Valahol az OTP is ilyentájt szerezte be. Én sem hiszek, hogy minden szinten ilyen hajsza lesz rá (20%), de ezért írtam kilaposodik és napi 1-2% is elég lesz még egy hónapig. Kérded, "Miből gondolod, hogy minden szinten lesz rá vevő?" A kérdésedben a választ is megadtad, ilyen intenzitással nem fog emelkedni, de valamilyen szinten igen. Ezért ez a pörgés.
Ismerem az épületet, mert régen itt volt többek közt a Postás Nyugdíjpénztár is. A tanulság az, hogy jó helyen sikerült vásárolniuk és profik az átépítésben, modernizációban. Mintha olyan rémlene, hogy az App is modernizálni akarja az irodaházait... 🤔
Appeninn real