nincs nekem arra időm:) rendeztem a kertet utána meg elő vettem a garázsaknából a régi offset antennát,hátha jó lesz még valamire:) termelhetne jobban is.
Személyi változás: RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 43. B. ép. 5. em. 1. cg: 01-10-046538; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság tulajdonában álló egyes leányvállalatok vezető tisztségviselője – Détári-Szabó Ádám –munkaviszonya a Társaságnál megszűnt, ezzel egyidejűleg az érintett leányvállalatok esetében a vezető tisztségviselő pozíciót sem tölti be a továbbiakban. A Társaság Igazgatótanácsa a Társaság kizárólagos tulajdonában álló leányvállalatai esetében a mai napon, azaz 2020. augusztus 17. napján úgy döntött, hogy 2020. augusztus 17. napi hatállyal Zágonyi Ádámot, a Társaság gazdasági igazgatóját választja meg− az Appeninn E-Office Zrt., − a Bertex Zrt., − az Appeninn-Bp 1047. Zrt., és − az Appeninn Property Vagyonkezelő Zrt. önálló képviseleti joggal rendelkező vezérigazgatójának. A Társaság Igazgatótanácsa továbbá úgy döntött, hogy 2020. augusztus 17. napi hatállyal Zágonyi Ádámot választja meg a − FELHÉVÍZ-APPEN Kft., − az APPEN-RETAIL Kft., − a Curlington Kft.,− az Appeninn Hegyvidék Kft., − a Szent László Téri Szolgáltató Ház Kft., − a SECTURA Ingatlankezelő Kft., − az Appeninn Project-EGRV Kft., − az Appeninn Project-MSKC Kft., − az Appeninn BLT Kft. és − az Alagút Investments Kft. társaságok önálló képviseleti joggal rendelkező ügyvezetőjének
4IG kereskedelmi műholdas projectbe száll be, mi milyen dobással állunk elő? Megvesszük részletre a Parlamentet, vagy esetleg a Fehér Házat Washingtonban?
lrdekes,igaz nem itt jött be:) atikasz
péntek, 19:34
Előzmény:
farkasfu
na ide hétfőn nem bakancs hanem szkafander kell:)) farkasfu
péntek, 20:05
Előzmény:
atikasz
kapsz hozzá egy műholdat is :)
Appeninn real