Nincs. Otpben vagyok...minden pénzemmel.. Gondolkodtam ma erősen , hogy egy pakk otpt eladok és vegyek appot vagy opust....Appenninnbe én arra szmítottam első blikkre, hogy oké beleveszek,felszaladhat 20-30 pontot..Majd miután az első spekák rájönnek hogy nincs hype, csorgunk is vissza le.. Holnap még meglátom hogy visszavegyem -e... azert nem emelkedett többet mert most mindenki az otpt lesi...ennyi..meg az opus sem megy..igy app se ment igazán..
"Növekedési stratégia A jövőbeni tranzakciók célja egyrészt a portfólió diverzifikálása, másrészt a stabil jövedelemtermelő képesség fenntartása mellett a hozam további emelése az Appeninn Csoport számára.A teljes turisztikai fejlesztési portfólió értékesítésével felszabaduló források lehetővé tették a 2022. évben publikált üzleti stratégiába illő iroda és kiskereskedelmi elemek akvirálását, a közép-kelet európai piacokra történő kilépést, és az abban foglaltaknak megfelelően továbbra is napirenden van az energiahatékonyság növelése és a SZIT minősítés megszerzésének kérdése is. A stratégiai célok realizálásának módját és időbeni ütemezését azonban a Csoport a jelenlegi – az infláció, az orosz–ukrán háború, a megemelkedett energiaárak, a magasabb finanszírozási költségek, valamint ezek együttes következményei által generált – megnövekedett piaci és finanszírozási kockázatokat komplexen és a Scope Ratings minősítési szempontjait figyelembe véve és kezelve kívánja végrehajtani. A gyorsan változó finanszírozási és kamatkörnyezetben lényeges előnyt és kockázatcsökkentő tényezőt jelentenek fix kamatozású, hosszúlejáratú forrásaink, így az MFB Bank hitelfinanszírozása és az NKP kötvény is."
Appeninn real