Már nem is tudom, de mintha tegnap tettem fel a chartot és nyomtátok is rá a mínuszokat. Most mégis miért jártassam feleslegesen a pofám? A charton minden oda van rajzolva! Még 300 környékén megbeszéltük, hogy az első korrekciós szint 38.2%/241 és visszatérünk a kék pingi sávjába! Ez a bünti, mivel itt kitört az emelkedő csatiból és a céláron konszolidáció, vagy korrekció nélkül átgázolt, már akkor túlvett állapotban! Ez a visszatérés ilyenkor szinte mindig bejön! A probléma ott van, hogy ilyenkor már megváltozik a piaci helyzet is. Hír nem volt, csak Pista! Jó estben innen a sávból új támadás indulhat felfelé, amennyiben van szufla még! Valószínű jelentésfüggő lesz. Tehát ezerrrrrel kell most venni! A kövi korr. szint a 200/61.8 Ez az ideális korrekció szintje! A kettő között lenne a 2-s szakasz, ahonnan száguld ezerrrrel fel a 3-s ig, úgy kb 500-ig! Elméletileg!! A többit majd folytatjuk onnét! Gari nincs!!
ismerve az elemző képességét 220 felett max csak csipeget. :) sztem ma már neki is összeáll a kép, hogy 240 felett venni ma már még magasabb risk mint tegnap.
Appeninn real